Idióta szomszéd képtelen a kilincset használni, van erre
éjszaka megoldás?
Még szerencse hogy nem benzines fűkaszával nyírja a füvet...
ma 06:10
Van egy rossz hírem, az ilyeneknek hiába szólsz. Vannak különféle füldugók, olyan is, ami jobban kiszűr bizonyos zajokat. A neten találsz összehasonlítást róluk.
ma 06:23
"enyhén hallani az egész lépcsőházban"
Akkor ne a lépcsőházban tölsd az éjszakát, menj be a lakásodba.
ma 06:50
A nyelv ezért ék alakú. Normál használat.
ma 08:05
És? Egész éjjel nyitogatja? Vagy mi zavar? Én ilyenre tuti nem ébrednék fel. Akkor felébredsz mindenre? Ha valaki megy a lépcsőházban? Ha megy a lift?
Ez semmi. Ennél nagyobb gondod ne legyen. Nálunk éjjel kiabálás, üvöltés, veszekedés, verekedés szokott lenni. Egy kis ajtóbecsukással én megelégednék.
ma 08:40
6/11 A kérdező kommentje:
Igazad van, ezen én is gondolkoztam, végülis "lehetne rosszabb", áldott jó szomszédok ezt leszámítva. A dolgot kb úgy kell elképzelni, hogy a szomszédban lakik az anyja, van, amikor éjfélkor is átugrik, na ekkor van a gond, hogy az ajtón a kilincset nem ismeri, roppant zavaró éjjel a puffanásra ébredni, ahogy bebassza az ajtót.
Ha kilinccsel zárja be, akkor is puffan. A probléma oka az, hogy nem eléggé hangszigetel az ajtótok.
ma 08:49
Szerintem volt hasonló kérdés hb másfél éve.
Azóta nem javult a helyzet?
Én a második szólás után leszerelném neki, biztos, ami fix.
Vagy némi törpeáram bele.
ma 09:17
Nálunk a körgangos budapesti régi bérház típusú lépcsősházban a hatalmas fakapu behúzója romlott el. Két éve. Amiatt napjában ezerszer csapódik a kapu, jönnek az ételfutárok, meg a különböző munkarendben dolgozó lakók, éjjel bulizók. Nem csak hangos, de nem is tesz neki jót, sokszor ki van már mozdulva a helyéről, plusz minden becsapódásnàl esik le egy darab vakolat. Aki nem rég óta lakik itt, talán azt gondolja, ez így normális. És itt lakik a közös képviselő :D Szerinted érdekli? Jóvanazúgy. A szomszédod is így van vele.
ma 09:19
10/11 anonim válasza:
Lehet egy akusztikája a háznak, el tudom képzelni, mekkora zajjal jár.
Némi empátia kéne azoktól, akik ezen a kérdésen értetlenkednek.
Szerintem ha belenyomsz egy biztosítótűt a zárjába a csávónak, de úgy jó sokszor, előbb utóbb elszokik az ajtócsapkodásról....
ma 10:39
További kérdések: