Idióta szomszéd képtelen a kilincset használni, van erre éjszaka megoldás?
Figyelt kérdés
Nyilván szóltam már neki, de rossz szokása van, kilincs nélkül teszi be az ajtót, enyhén hallani az egész lépcsőházban, amint a nyelv beugrik a helyére és ütközik az ajtó. Van erre normális füldugó? Sajnos ami van, erre sz.rt sem ér.dec. 20. 06:00
11/15 A kérdező kommentje:
Ezt a biztostűs megoldást nem értem :D
dec. 20. 10:41
12/15 anonim válasza:
Apró ajandék kedves levél mellé amiben szépen megkéred újra hog y figyeljen oda?
14/15 anonim válasza:
Egy kis levélke a kilincsre humorosan megfogalmazva?
Egy próbát megér.
15/15 anonim válasza:
Azt mit kezdenél olyan szomszéd mellett akik ordítva szexelnek meg egész nap üvöltenek? Ilyen miatt szólni, már alapból ultra gáz szerintem. Ha ennyire érzékeny vagy akkor menj kertes házba, ha meg nem tudsz, akkor fogadd el. Ez az ára annak, hogy másokkal laksz egy épületben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!