Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normális ha nagy, üres házban...

Normális ha nagy, üres házban félek este egyedül, de egy kis garzonban nem?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan miért, de eléggé nyomaszt a sok üres tér körülettem, és néha hangokat is beképzelek... Míg ilyen érzésem soha nem volt még egy 40 négyzetméteres lakásban. Ennek lehet magyarázata, más is így van vele? Köszi!
dec. 31. 00:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem teljesen normális. Én is egy 38 nm-es lakásban lakom, és nagyon ritkán van félelemérzetem, inkább csak akkor van, mikor megyek a sötét utcán hazafelé. De pl. ha a szüleim házában vagyok, pláne ha ők mondjuk nincsenek ott, akkor jobban szoktam félni. Egyszerűen jóval több a helyiség, nagyobbak is, átláthatatlanabbak, nagyobb rá az esély, hogy valamelyikban van valaki vagy valami :D

Plusz földszintes ház, így kívülről is érkezhet támadás, minden oldalról. :D

jan. 1. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!