Normális ha nagy, üres házban félek este egyedül, de egy kis garzonban nem?
Én is igy vagyok vele.
Én pl 4m belmagasságú lakásban is féltem.
Én 60 m2 lakásban nőttem fel.
Most házban lakom,de a szobám kicsi ,így nyugodtan alszom.
34 éves anyuka
Milyen hangokat, miket képzelsz? Mekkora a tér ami biztonságot jelent neked? El tudod képzelni magad egy kapszula hotelben, vagy egy sátorban az erdő közepén biztonságban?
Próbáld körül írni ezeket.
Egyszerűen megnyugtat a tudat, hogy vannak körülötted, ha baj van, könnyebben meghallhatják, hamarabb érkezhet segítség, elméletben nem is tud bárki bejutni stb stb.
Én rühellek társasházban lakni, minden vágyam egy kertes egy eldugottabb helyen, de ezzel még én is így vagyok. A szüleim erdőközeli házában még mindig tudok félni, ha egyedül maradok, főleg mióta nincs kutya sem. Pedig nem történt soha semmi.
Közelebb vannak a szomszédok...és ez milyen biztonságot ad? Ha a szemük láttára erőszakolnak meg, csak bemennek, hangosabbra veszik a tvt és leszarják. Ilyenek a mai emberek. Meg is dögölhetsz, csak akkor hívnak valakit ha már nem bírják elviselni a bomlásból eredő szagokat.
Hány ilyen hírt lehet hallani a hírekben? Sokat
Teljesen normális.
Amikor a nagynéném 1,5 szobás paneljában voltam éjjel egyedül (3. emelet) kicsit sem féltem. Amikor a szüleim elmentek nyaralni, a 140 nm-es családi házban nagyon féltem éjszaka. Konkrétan nem tudtam villanyt lekapcsolni és elaludni, minden éjjel "álomba olvastam" magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!