Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normális ha nagy, üres házban...

Normális ha nagy, üres házban félek este egyedül, de egy kis garzonban nem?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan miért, de eléggé nyomaszt a sok üres tér körülettem, és néha hangokat is beképzelek... Míg ilyen érzésem soha nem volt még egy 40 négyzetméteres lakásban. Ennek lehet magyarázata, más is így van vele? Köszi!
dec. 31. 00:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Normális. Egy társasházban sokkal közelebb vannak a szomszédok.
dec. 31. 00:34
 2/11 anonim válasza:
100%

Én is igy vagyok vele.

Én pl 4m belmagasságú lakásban is féltem.

Én 60 m2 lakásban nőttem fel.

Most házban lakom,de a szobám kicsi ,így nyugodtan alszom.

34 éves anyuka

dec. 31. 00:37
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Milyen hangokat, miket képzelsz? Mekkora a tér ami biztonságot jelent neked? El tudod képzelni magad egy kapszula hotelben, vagy egy sátorban az erdő közepén biztonságban?

Próbáld körül írni ezeket.

dec. 31. 01:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok. Nyaralóban egyedül rettegés lenni. De bp meg simán elvagyok.
dec. 31. 02:01
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerűen megnyugtat a tudat, hogy vannak körülötted, ha baj van, könnyebben meghallhatják, hamarabb érkezhet segítség, elméletben nem is tud bárki bejutni stb stb.

Én rühellek társasházban lakni, minden vágyam egy kertes egy eldugottabb helyen, de ezzel még én is így vagyok. A szüleim erdőközeli házában még mindig tudok félni, ha egyedül maradok, főleg mióta nincs kutya sem. Pedig nem történt soha semmi.

dec. 31. 02:02
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Persze (mert Magyar Péter szexi)
dec. 31. 02:21
 7/11 .Agent Smith. válasza:
0%
Ami bánthat, az egy lakásban is bánthat, nem csak egy házban, a félelmed logikátlan.
dec. 31. 05:03
 8/11 anonim ***** válasza:
18%

Közelebb vannak a szomszédok...és ez milyen biztonságot ad? Ha a szemük láttára erőszakolnak meg, csak bemennek, hangosabbra veszik a tvt és leszarják. Ilyenek a mai emberek. Meg is dögölhetsz, csak akkor hívnak valakit ha már nem bírják elviselni a bomlásból eredő szagokat.

Hány ilyen hírt lehet hallani a hírekben? Sokat

dec. 31. 08:23
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Igen, valós a dolog. Egy kicsit terület jobban átlátható, biztonságot ad, míg egy nagyban bármi lehet bárhol, nem látod egyszerre át az egészet. Én is ilyen vagyok.
dec. 31. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen normális.

Amikor a nagynéném 1,5 szobás paneljában voltam éjjel egyedül (3. emelet) kicsit sem féltem. Amikor a szüleim elmentek nyaralni, a 140 nm-es családi házban nagyon féltem éjszaka. Konkrétan nem tudtam villanyt lekapcsolni és elaludni, minden éjjel "álomba olvastam" magam.

dec. 31. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!