Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panel lakás felső szomszéd?...

Panel lakás felső szomszéd? Annyira àthallok tőle mindent.miert van ez?

Figyelt kérdés
Komolyan,mintha csak egy légtérben élnénk. Sajnos így a mindennapok pokoliak. Mindig és mindenért hallom és elég hangosan. Legjobban a hangos tv örjít meg, amit tőle hallok át.Próbáltam vele beszélni ,de nem változtat semmin sem. Miért hallom ennyire át?

dec. 23. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a beton jól vezeti a hangot.
dec. 23. 19:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Panel az ilyen.
dec. 23. 19:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Nincs rá valami,ami tompítja az átjövő hangokat/zajt?
dec. 23. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Nincs, csak a költözés.
dec. 23. 20:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Mit akart mondani az utolsó? :D
dec. 23. 23:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Van rá, de ahhoz az kell, hogy ne jusson a bedonig a hang. Tehát a szomszédodnek kellene leszigetelnie magát, hogy nálad csendessbb legyen ő. Te hiába szigetelnél...

De ezt tetényleg nem tudtad, mielőtt panelba költöztél? Persze a szomszéd se mindenhol ilyen, dd számítani kell a zajokra, folyamat fórás-kopácsolás minden

dec. 24. 02:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ezeket a házakat úgy tervezték, hogy szőnyegpadlót használ majd a lakó, csak az ma már nem divat, feltépik a régi szoci szőnyegpadlót, és leszórják a laminált padlót, alá a legolcsóbb szigeteléssel. Így még ha sétál felettünk, azt is hallom..
dec. 24. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Téged is hall mindenki kérdező.
dec. 24. 17:35
 9/14 A kérdező kommentje:

9/9

Lehet hogy engem is hall mindenki,még sem vagyok zavaró.

Nem bömböltetem a tv-t és nincs nálam az iszákos haver sem akivel úgy beszélgetünk mintha kocsmában lennénk.

Stb...

dec. 24. 18:23
 10/14 A kérdező kommentje:

8/10

Szőnyege van a felettem lakónak.

dec. 24. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!