Panel lakás felső szomszéd? Annyira àthallok tőle mindent.miert van ez?
Figyelt kérdés
Komolyan,mintha csak egy légtérben élnénk. Sajnos így a mindennapok pokoliak. Mindig és mindenért hallom és elég hangosan. Legjobban a hangos tv örjít meg, amit tőle hallok át.Próbáltam vele beszélni ,de nem változtat semmin sem. Miért hallom ennyire át?dec. 23. 19:23
1/14 anonim válasza:
Azért mert a beton jól vezeti a hangot.
3/14 A kérdező kommentje:
Nincs rá valami,ami tompítja az átjövő hangokat/zajt?
dec. 23. 20:06
6/14 anonim válasza:
Van rá, de ahhoz az kell, hogy ne jusson a bedonig a hang. Tehát a szomszédodnek kellene leszigetelnie magát, hogy nálad csendessbb legyen ő. Te hiába szigetelnél...
De ezt tetényleg nem tudtad, mielőtt panelba költöztél? Persze a szomszéd se mindenhol ilyen, dd számítani kell a zajokra, folyamat fórás-kopácsolás minden
7/14 anonim válasza:
Ugye ezeket a házakat úgy tervezték, hogy szőnyegpadlót használ majd a lakó, csak az ma már nem divat, feltépik a régi szoci szőnyegpadlót, és leszórják a laminált padlót, alá a legolcsóbb szigeteléssel. Így még ha sétál felettünk, azt is hallom..
9/14 A kérdező kommentje:
9/9
Lehet hogy engem is hall mindenki,még sem vagyok zavaró.
Nem bömböltetem a tv-t és nincs nálam az iszákos haver sem akivel úgy beszélgetünk mintha kocsmában lennénk.
Stb...
dec. 24. 18:23
10/14 A kérdező kommentje:
8/10
Szőnyege van a felettem lakónak.
dec. 24. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!