Társasházban lakók, van cigány szomszédotok? Hogy viselitek, milyen vele a kapcsolat?
Van és volt
- van a tüc-tücős, aki éjjel bulizik (amikor a csaja nincs itthon, az normális)
- volt olyan család, akikről csak azért tudtam, hogy itt laknak, mert a csaj átment éjjel 2kor a tüc-tücöshöz és elmagyarázta neki, hogyha még egyszer bárkit felébresztenek a lépcsőházban, pláne az újszülöttjüket, akkor legközelebb nem ő jön át, nem is a rendőröket hívják, hanem a rokonság fog gondoskodni arról, hogy pár hétig ne kelljen dolgoznia. hetekig röhögtünk rajta, mert a nő kb 2x akkora volt mint a tüc-tücös barom és állítólag lapított, mint szar a fűben, amikor megkapta a fejmosást) - sajna csak 1 évig laktak itt, mert olyan kuss volt utána, hogy öröm volt hallgatni. Amikor elköltöztek a hangos barom újrakezdte, bár igencsak visszavett, mert párszor elvitték a rendőrök.
- a felettem lakók meg éjjel veszekedtek, bútorok borogatásával egybekötve, mivel közös költséget se fizettek, el lett árvereztetve a lakásuk
Több is volt.
- folyton hangoskodtak és bulizas kiabalás, hajfestés az ajtó előtt, egyszer ott varrtak tetkót is mikor jöttem haza,
- ugyanez pepitában csak tetkózás nélkül,
-túl sok pasi járt ide az tűnt fel, majd egyik napról a másikra kiköltöztek. Pár napra rá zsaruk jöttek kérdezösködni. Madam volt a nő, mint megtudtam.
- hangos, kiabalós, bútor és ablak összetörös. Amikor utoljára itt voltak a zsaruk akkor megmondták büntetés lesz, ha újra jönni kell.
- egy normális pár dolgoztak nagyon kedvesek és rendesek voltak. Sajnos ők elköltöztek.
A vicc egy kivétellel mind ugyanaz a lakás. Mindig ilyen alakoknak adja ki a tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!