Panel/társas ház vagy inkább kertes ház?A három közül melyiket választják a legtöbben lakásbérléssel kapcsolatban? Illetve milyen az élet egy panelban vagy társas házban?
Figyelt kérdés
nov. 9. 08:59
1/4 anonim válasza:
Panelban a szomszéd hangos tévéje/zenéje/dugása, kertesben az éjféli kutyakoncert, a hajnali 4-kor megszólaló kakas és vasárnap reggel 6-kor a fűnyíró zaja fog zavarni. Szóval egyik se nyugis, dönthetsz, milyen zajt viselsz el jobban.
2/4 anonim válasza:
Kertes házban nőttem fel, és azzal bizony sok a munka. Fűnyírás, levélszedés, stb.. És nincs garancia arra, hogy a szomszéd nem indítja be szombat reggel 7-kor a fűnyírót vagy netalán a láncfűrészt, flexet, vagy kitudja mit csak hangos legyen. Jelenleg nem panelban, hanem egy kisebb társasházban élek, 8 lakás van, és totál kényelmes. A szomszédoktól semmit nem hallok át (úgy, hogy a mellettem lakó "kutyákat" tart), legfeljebb a felettem lakók járkálását hallom, de azt már megszoktam. Nekem ez bejött, de neked lehet mások a preferenciáid. Illetve gondolom, hogy egy panel ennél jóval rosszabb. Viszont ugye van egy másik kérdés, ami a pénz. Én például közelében sem vagyok anyagilag annak, hogy tudjak venni vagy építeni/felújítani egy normális családi házat, ami pedig van, az nem csak az enyém, és áruljuk, mert túl nagy. De azzal sem lennék sokkal előrébb ha sikerül eladni, legfeljebb önerőnek lenne elég egy lakáshitelhez, amit egyelőre nem akarok, inkább befektetem alacsony kockázattal hosszútávra. Így marad az albérlet, ha gondolok egyet vagy találok jobb munkát, akkor semmi nem fog megakadályozni abban, hogy elköltözzek.
3/4 anonim válasza:
Én kettesben nőttem fel. Ráadásul két szintes. Hatalmas munka van vele. Ami nem ér véget soha! Jelenleg panelben élek. Én nagyon szeretem, nem zajosak a szomszédok, imádom a kilátást, hogy nem egy sötét szántóföldet látok ha kinézek az ablakon. Kényelmes, és minden elérhető távolságban van gyalog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!