Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért csinálják ezt az idős...

Miért csinálják ezt az idős szomszédok?

Figyelt kérdés

Sajnos pont az utcán vesztünk össze a párommal, de nem kiabálva, semmi ilyesmire nem kell gondolni, csak fojtott hangon, halkan, de azért ha valaki figyelt, érezni lehetett a feszültséget.

Ezek meg figyeltek! A teljes térfigyelő osztag nemhogy odanézett a padról, hanem folyamatosan bámultak, sőt szóltak a többinek is, bazzeg!

Persze, bementünk, de hogy az ember 2 idegesebb mondatot ne tudjon váltani az utcán, ha ott van gond, mert ezek beleállnak az arcomba bámulni, az már botrányos.

Gyerekkoromban, érdekes, nekem meg tudta tanítani az anyám, hogy ne bámulj! nem illik!

Rájuk nem vonatkozik a diszkréció?

ma 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért remélhetőleg nem kapott otthon az asszony két mokeszt, ha már így felhúztad magad. A néni is ugyanúgy kiírhatná ezt a kérdést, hogy a mai fiatalok hogy nem képesek az indulataikat kezelni, és miért az utcán élik a magánéletüket és csinálnak kis/nagyjelenetet.
ma 13:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok az asszony. Dehogy kaptam.
ma 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Gyerekkoromban, érdekes, nekem meg tudta tanítani az anyám, hogy ne bámulj! nem illik!"

Az enyém pedig azt, hogy a feszkót ne az utcán, mások előtt rendezzük le.

ma 13:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez teljesen igaz. De mint mondtam, nagyon néha nem úgy jön ki. S akkor ez már feljogosít a bámulásra?
ma 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Unatkoznak. Ti voltatok aznap a nap fénypontjai. Lesz témájuk végre az SZTK-ban, a piacon, a temetőben, a templomban.
ma 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Szomorú inkább, hogy sokaknak idős korára ez marad a legfőbb tevékenysége, hogy pletykálkodnak, másokat figyelnek, persze aki a tanúja, az nyilván ilyenkor nehezen tud nem odafigyelni, de valóban nem illene másokat odahívni, de sajnos a TV-n, rádión, boltba menésen kívül tényleg nem sok inger éri őket, valamit kell csinálniuk xd. De ettől függetlenül, ha máskor is tapasztalnék ilyesmit, előbb-utóbb finoman biztos jelezném, hogy én se bámulom, és beszélem ki őket.
ma 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Többüknek totál ingerszegény mindennapjaik vannak, ezzel a jelenettel pedig nemcsak, hogy feldobtátok a napjukat, hetüket, de biztos pletykalapot, beszédtémát adtatok nekik egy darabig.
ma 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Unatkoznak, ne foglalkozz velük.
ma 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!