Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom felszerelt egy...

A szomszédom felszerelt egy klímát, és én is tudom vezérelni. Mit csináljak, szóljak neki, vagy szórakozzak vele?

Figyelt kérdés
Valamiért a szomszédban felszerelt klíma bekerült az én okosotthon vezérlő rendszerembe, így mobilról tudom vezérelni a szomszéd klímáját. Látom, hogy mikor kapcsolja be, hány fokra állítja, stb., és én is tudom vezérelni, amiről viszont szerintem neki nincs tudomása. Gondoltam befűtök neki így nyáron, vagy néha ki-be kapcsolom, de ha ezt gyakran megteszem, akkor feltételezhetően előbb utóbb kihívja a szerelőt, aki persze kérdés mit tesz, mert ő ugye mindent jónak fog majd találni. Szerintetek szórakozzak vel egy kicsit, vagy inkább szóljak neki, hogy így van beüzemelve a klímája? Ti mit tennétek? Esetleg hogyan viccelnétek meg?

aug. 28. 10:25
A kérdező szavazást indított:
Én szólnék neki.
Nem csinálnék semmit.
Megviccelném egy kicsit.
Rendszeresen szórakoznék vele, le is írom, mit tennék még.
38 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam attól függene hogy milyen a viszony. Van olyan szomszédom, akit örömmel szívatnék meg, mert egy igazi tuskó. :D de ha nem vagyunk rosszban, akkor vagy szólnék, vagy ignorálnám.
aug. 28. 10:32
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Szólnék neki, mert nem vagyok egy gyerekes görcs, hogy másokkal szúrjak ki a semmiért.
aug. 28. 10:45
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Szólnék neki. De te nem tudod kiiktatni magadnal az eszközt?
aug. 28. 10:48
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Én miután (direkt upsz) kicsit elállítgattam neki, még aznap átmennék szólni hogy nem volt túl hideg/meleg/..? mert úgy néz ki véletlenül nem a sajátodat állítottad át, hanem az övét. Biztos nem durván nyúlnék bele a helyedben, de egy tapintatos trollkodás szerintem belefér. De aztán szólnék, vagy a listámról valahogy törölném ha lehet. Nálunk létre lett hozva egy családi kör, és így tudtuk csak mindannyian felvenni párosítás után a klímát. Hozzáférés nem lett volna csak úgy akárkinek, fura hogy Te ennyire belelátsz máséba csak egy jel alapján.
aug. 28. 10:51
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

Hát, én felnőtt emberként levenném az eszközlistámról.

Más kárát (még ha esetleg nem is lesz semmi baja, csak kellemetlen lesz neki, és szétaggódja magát) nem tartom viccesnek - még hasznom se lesz belőle, akkor meg minek?

aug. 28. 11:04
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Én használnám tovább a saját holmijaimat úgy, mint eddig, a szomszédét meg vagy lecsatlakoztatnám az applikációmról, vagy ha azt nem lehet, akkor egyszerűen ignorálnám, hogy ott van az is. Ez azért nem egy akkora tragédia, eszembe se jutna, hogy emiatt másnak kellemetlenséget okozzak.
aug. 28. 11:21
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Az én szomszédom egy nagy mocsok, szóval azt csinálnám, hogy amikor nincs otthon, de én igen, akkor befűtenék neki rendesen, maxon. Hadd pörögjön a villanyórája. Mielőtt hazaér lekapcsolnám, így tovább lehet szórakozni vele.
aug. 28. 11:31
 8/14 anonim ***** válasza:
39%
Attól függ. Az alsó szomszédom egy patkány, sokat szórakoznék a klímájával. De a felső szomszédommal jóban vagyok, nekik persze azonnal szólnék.
aug. 28. 11:56
 9/14 anonim ***** válasza:
De ezt hogy? A te wifiden lóg, vagy hogy?
aug. 28. 13:20
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

hat olyan nincs hogy a tieden is meg oven is lehet kulon kulon mert akkor magaddal is kicsesznel, talan adtak egy potot, vagy kicseresz benne valamit vagy te vettel egy masikat is azt nemtom miert, vagy aramkori maciskodas.

de hat figy. milyen a viszonyod a szomszeddal. zajos este? Masokat csesztet? Alapbol zajos es zavar amikor illetlen? meg ilyenek. Ha igen barmelyik, tekerd fel neki maxra kozel, mert el is romolhat, szoval vigyazz, aztan ugy 3 korul ne kikapcs, hanem fokozatosan le, majd amennyire volt kb. de azt sem tudom hogy latod e mert akkor szupcsi legkonditok van.

aug. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!