Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom felszerelt egy...

A szomszédom felszerelt egy klímát, és én is tudom vezérelni. Mit csináljak, szóljak neki, vagy szórakozzak vele?

Figyelt kérdés
Valamiért a szomszédban felszerelt klíma bekerült az én okosotthon vezérlő rendszerembe, így mobilról tudom vezérelni a szomszéd klímáját. Látom, hogy mikor kapcsolja be, hány fokra állítja, stb., és én is tudom vezérelni, amiről viszont szerintem neki nincs tudomása. Gondoltam befűtök neki így nyáron, vagy néha ki-be kapcsolom, de ha ezt gyakran megteszem, akkor feltételezhetően előbb utóbb kihívja a szerelőt, aki persze kérdés mit tesz, mert ő ugye mindent jónak fog majd találni. Szerintetek szórakozzak vel egy kicsit, vagy inkább szóljak neki, hogy így van beüzemelve a klímája? Ti mit tennétek? Esetleg hogyan viccelnétek meg?

aug. 28. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Nincs jobb dolgod? Kíváncsi lennék, hogy fordított esetben hogy élveznéd...
aug. 28. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Legalább háziállata is van? Mert oké, hogy őt szívatni akarod, de ha miattad meghal egy állat az baromira nem vicces... Nálunk is van két macsek miattuk megy a klíma, mikor nem vagyunk itthon, akkor is. Szóval azért nem ártana gondolkodni is mielőtt valamit csinálsz. Amúgy meg a kibaszósdi társasjáték...
aug. 28. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
Vagy ha mellékízes lesz az erjedés
aug. 28. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:
59%

Szólnék neki.

Engem prankeltek már meg hasonlóképp, csak egy srác a metrón a vezeték nélküli fülesemen játszotta le a Tudd meg, hogy mi vagyunk a Fidesz című trash-dalt. De ő látta a reakcióm, ezért volt vicces. Egyszer én is csináltam hasonlót, mikor a lakótársam vett egy okos lámpát, amire én is rá tudtam csatlakozni, mikor még javában fenn volt este, akkor átállítottam a lámpáját party módba, stroboszkópot nyomtam a szemébe gyakorlatilag, ott is az volt a vicces, hogy hallottam, láttam a reakcióját.

Valaki más otthonának a hőmérsékletét állítgatni max. akkor szórakoztató, ha a szomszéd rászolgált a bosszúra. Ha nem akarsz rosszat, akkor szólsz neki. Nem értem, hol lehet vicces az, hogy izzadnak éjszaka, nem fogják érteni, mi történik, valószínűleg tényleg azt hiszik majd, hogy szar a klíma, de ez lassan esik le az embereknek, hogy melegük van, semmi reakciót nem fogsz látni, semmilyen szinten sem lesz vicces vagy szórakoztató számodra.

aug. 29. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!