Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak, hogy ne keljek...

Mit csináljak, hogy ne keljek fel a szomszédom ébresztőjére minden nap 6:40-kor? Bővebben lent. 27/F

Figyelt kérdés
Minden 1-es nap - a hét minden napján, tehát 7/7 nap csörög a szomszédom ébresztőórája 6:40-kor és minden nap áthallatszódik és amikor még nem keltem fel addig, akkor arra biztosan felébredek. Nyugdíjas idős házaspárról van szó.

ma 07:55
1 2
 1/14 Mad Max2 ***** válasza:
78%

1, szolni kell a szomszédnak hogy picit vegye lejebb a hangerőt az ébresztőjén

2, Ha a szomszéd bunkó akkor érdemes lehet füldugót hazsnálni

3, Ha van rá "igény" akkor kell éjjel 2 kor elindítani pár napig valami qwa hangos ébrsztőt, hátha zavarja a szomszédot, és ha szól akkkor lehet neki mondani hogy vegye lejjebbb ő is a hangerőt és akkor nem fog éjjel 2 kor felriadni ő sem:D

ma 08:04
 2/14 A kérdező kommentje:

1. Nem szeretnék neki szólni, mert megsértődne szerintem és amúgy jóban vagyunk velük.

2. Nem fogok füldugót használni.

3. Nincs rá "igény".

ma 08:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintek kellene szólni ha nagyon hangos. Valószínűleg most nem is tudja.
ma 08:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Első körben beszélj vele, valszeg lövése sincsen a problémádról. Mondjuk ha öregek, arra készülj, hogy esélyes, hogy rossz a fülük és azért kell nekik a hangos ébresztő.
ma 08:57
 5/14 A kérdező kommentje:

#3 nagyon hangos. És szerintem sem tudja.

#4 egyáltalán nem nagyothallóak.

#5 miért is?🤔

ma 09:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha jóban vagytok, akkor nem értem, miért nem lehet szólni.
ma 09:21
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem akarsz szólni, nem akarsz füldugót használni, nem akarsz Te is ébresztőt beállítani akkor nem sok lehetőséged van. Esetleg írd ki még egyszer a gyakorira ezt a kérdést, hátha megváltozik a nyugdíjas házaspár szokása! :)

Elképzelhető, hogy egy mondattal meg tudnád oldani, csak te nem akarsz szólni. Szerencsétlen öregek meg nem is tudják, hogy zavarnak téged. Erre mondják azt, hogy néma gyereknek anyja se érti a szavát.

Esetleg a lakásod másik végében alszol, vagy a lakásból elköltözöl, vagy éjszakázol és olyan sokáig fent maradsz, hogy amikor elaludsz akkor ágyuval sem lehet felébreszteni. Sajnos eléggé leszűkítetted a lehetőségeket, de más megoldást én nem látok.

ma 09:23
 8/14 A kérdező kommentje:

#7 mert nem merek

#8 akarok én szólni amúgy. Csak nem tudom hogyan kéne kedvesen.

ma 09:29
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

Akkor irány a pszichoterápia, hogy meg merj szólalni, mert így nem lehet élni.

Töröltesd ezt is nyugodtan.

Nyilván az igazsággal senki nem akar foglalkozni, mert abba bele kell nézni. Nem úgy, mint egy válasz jelentésébe, töröltetésébe. Az csak egy másodperc. A saját határaid felállítása, eszközök megtalálása az életre, háát igen, több év is lehet.

Addig csak a megbaxódás marad. Hiába nem tetszik egyeseknek.

ma 09:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Géza bácsi, hadd kérdezzem már meg, nem tudnánk együtt kitalálni valami halkabb ébresztőt maguknak? Sajnos olyan vékonyak a falak, hogy képzelje, minden reggel felébredek rá én is, pedig csak fél 8-kor kéne kelnem. Vasárnap meg olyan jó lenne 10-ig pihenni, de sajnos akkor is felriadok rá.

Aztán ha jól reagál, és miért ne tenné, hiszen semmi támadó nincs ebben, amit írtam, akkor próbálj arra is rákérdezni, hogy egyébként mi a viharnak kell nekik heti 7 nap az a kerva ébresztő ződhajnalban, ha dolgozni sem járnak? :))))))

ma 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!