Mit csináljak, hogy ne keljek fel a szomszédom ébresztőjére minden nap 6:40-kor? Bővebben lent. 27/F
Figyelt kérdés
Minden 1-es nap - a hét minden napján, tehát 7/7 nap csörög a szomszédom ébresztőórája 6:40-kor és minden nap áthallatszódik és amikor még nem keltem fel addig, akkor arra biztosan felébredek. Nyugdíjas idős házaspárról van szó.ma 07:55
11/14 A kérdező kommentje:
#9 nem megszólalni nem merek ember... értetlenségből jelesre vizsgáztál!
#10 végre az 1. Értelmes, hasznos és segítőkész válasz! Nagyon szépen köszönöm neked! Ment a zöld kéz! Ez jó ötlet amúgy.
ma 09:52
12/14 anonim válasza:
Jaj ne legyél már ennyire töketlen. Úgy utálom ezt a legtöbb magyar emberben, a másik háta mögött megy a szidás, panaszkodás, a problémamegoldás meg két szavukba kerülne de ahhoz gyávák mint a szar🤣Én nemrég költöztem át egy társasházba, ahol az egyik lakó minden este órákon keresztül furulyált. Már azt hittem a hajamat kitépem tőle, szóltam hát a közös képviselőnek, hogy beszéljen vele. Kiderült, hogy van lakó, akit ez már évek óta zavart, de bszott szólni neki. Érted, inkább elviselte ezt éveken keresztül, mikor két szavába került volna megoldani a problémát. Te se legyél ilyen gyáva kukac, szépen kérd meg, hogy halkítsa le az ébresztőt, mert azzal, hogy a háta mögött puffogsz magadban, nem érsz el semmit.
13/14 A kérdező kommentje:
#12 kit szidtam? Áruld már el! Kiről panaszkodtam? Egyáltalán nem gyáva vagyok, de ha tudnál olvasni - akkor tudnád, mivel leírtam. Meg fogom kérni úgy, ahogy a #10-es leírta.
ma 10:06
14/14 anonim válasza:
Fu, te mesterien hárítasz bárminemű kritikát, nem tudsz tükörbe nézni. Ez nagy baj, mert emberileg nem fogsz soha fejlődni, ha nem vagy képes önkritikát gyakorolni.
1. A szomszédról panaszkodsz, ahelyett, hogy szemtől szemben megkérted volna, hogy halkítsa le az ébresztőt, inkább itt gyakorin puffogsz. Meg gondolom máshol is, a képébe meg jópofizol.
2. Ezt bizony gyávaságnak hívják, te magad írtad egy előbbi kommentedben, hogy nem mersz szólni neki. Pedig ha nem nyitod ki a szádat, akkor a probléma sem oldódik meg😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!