Megharagudnátok emiatt, vagy maradnátok jóba velük?
Több regisztrációval sem tudsz törölni. Azt csak modi tud.
Az előbb egy másik kérdésnél, ahol válaszoltam, valaki nagyon trágár volt, ezért jelentettem, hogy a válasz trágár. És mire visszanéztem, eltűnt a válasz.
Na most azt nem tudom, hogy van-e valami mennyiségi feltétel, hogy amit többen jelentenek, az sürgősebb-e, vagy bizonyos szám felett mindenképp törlődik-e.
De figyi, ha neked van ilyen belső infód, hogy több regivel lehet válaszokat eltüntetni, írj már egy privit és kiírtom az incel kérdéseket. Most felizgattál.
Szerintem egy kulturált ember nem haragszik meg apróságok miatt. Nem azt mondta, hogy szar volt, ehetetlen volt, hanem, hogy kicsit sültebben szereti. Én is úgy szeretem a rántott húst például. Teljesen normális megjegyzés, kis hozzáadás volt. Ráadásul ha a kérdező párjának lett volna egy csöpp esze és megtartja ezt magának, most nem lenne min balhézni. Valószínűleg ő is hasonló kaliberű észkombájn.
Kérdezőnek feltehetően ez az élete tudománya, hogy tud sütni, főzni, de akkor is túlzás ez a felhajtás. Lesz még olyan, hogy valakinek valami nem ízlik, olyan is lesz, hogy a kisbaba kiköpi, ha nem tetszik.
A szomszéd bácsi időnként hoz át nekünk, vagy csak a páromnak ezt-azt. Lekvárt, rántott halat (amit én nem szeretek, de a párom igen, tehát neki hoz), főzött ceklat, ilyesmit.
Ezért néha én is viszek neki egy adagot a főztömből.
Nyáron készítettem lecsót. Mindig nyitott ajtónál főzök és odajött az illatokra. Kérdezte, mit készítek, mire mondtam, hogy lecsót. Mire utalgatott, hogy hmmm, azt ő is mennyire szereti, rég készített.
Nem is kellett több, vittem neki egy tányérral, amikor elkészült.
Este visszahozta a tányért és mondta, hogy finom volt, csak kicsit sótlan!
Nem sértődtem meg ezen. Én szeretek csínyán bánni a sóval, egy gyorséttermi sültkrumpli is már túl sós nekem.
Ahány ház, annyi szokás. Ízlett a szomszédoknak is a pogácsát, csak megmondta, hogy ő sültebben szereti. És akkor mivan? Ez annyira bántó? Nem a pogácsádat szólta le, csak ő még benthagyta volna +10 percre a sütőben, hűha..
Te meg máris rosszindulatúan pocskondiázod őket!
Tudod, az idősebbek már szókimondóbbak, mert nem gondolják, hogy felnőtt emberek behisztiznek egy egyéni véleményen. Istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!