Megharagudnátok ezért főnökre?
Nagyon kedves a főnököm tényleg le a kalappal meghallgatja problémáimat segít nekem . Mindenkit összehív gyűlésre csak engemet nem, ott mentem el mellettük és nem mondta hogy várjak.
És a másik kollégámat megkérdeztem hogy mi volt gyűlésen, ő azt mondta hogy mindenkit meghívót egy sütkérezésre buliba ő hozzá.
Nagyon rosszul esett nekem, holott rengeteget segítettem neki meg segítkeztem a családjának is.
Sokan azt beszélték mai napon hogy milyen jó bulit nyomnak majd isznak pálinkáznak.Hogy viselkedjek ezek után?
Nem lehet, hogy csak elfelejtette ?
Előfordul :/
Nyilván sértő, esetleg próbálj puhatolózni ha szóba kerül . Velem is volt ilyen, az évi sales meeting vacsorát én magam szerveztem, de engem nem hívott senki. Utána kérdezték a kollégák, és a vezetőm elfelejtette … szerintem neki kínosabb volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!