Megharagudnatok ha egy csaj ezt őszintén megmondana nektek?
Figyelt kérdés
2-3 hete randiztam egy csajszival akivel eddig úgy tűnt minden jó mert sokat voltunk együtt, a kémia is megvolt közöttünk, de persze még szexre nem került sor csak pettingre. Erre eltelt egy hétvége a lány 2 napig eltűnt messengerrol és írta h majd hét elején beszélnünk kell. Nos ebből az lett h közölte velem h úgy érzi h számára nem én vagyok az igazi és ő nem érzi azt az úgy nevezett flow élményt nálam amit az eddigi kapcsolatainal és ezért inkább időben szólt mert nem akart emiatt eljutni velem a szexig még játszani se akart velem,hogy amikor már kapcsolatban vagyunk akkor benyogje ugyanezt.2021. okt. 28. 08:27
1/9 anonim válasza:
bantana, de nem haragudnek legalabb oszinte volt
2/9 anonim válasza:
Legalább őszintén elmondta, és nem hitegetett.
3/9 anonim válasza:
Mi értelme lenne rá haragudni? Attól nem fog változni a dolog. Inkább értékelném, hogy nem hülyített és korrekt volt
4/9 anonim válasza:
Őszinte és valszeg nem csalt meg, rossz kapcsolatba ő sem élhet (nem úgy értve rossz, hogy bántalmazás, csak ami simán nem jó).
5/9 anonim válasza:
Őszinte volt. Adott egy esélyt kettőtöknek, nála nem jött be a dolog, de legalább kommunikálta.
6/9 anonim válasza:
Nagyon sajnálnám, hogy ő így érzi, de tisztelném, hogy őszintén elmondta és nem hitegetett. Semmiképp se haragudnék meg rá.
7/9 anonim válasza:
Nyilván a két nap alatt másik pasit tesztelt, ezen kívül korrekt volt
8/9 anonim válasza:
Így volt a legkorrektebb veled. Érett és bátor. Szomorú lennék, de elfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!