Ez bunkóság? Megharagudnátok ilyenért?
Figyelt kérdés
Egyik barátom állandóan erőlteti,hogy menjek el prostikhoz,de én nem akarok.
Amikor a munkatársaimmal voltam,találkoztam vele. Erre előttük hangosan megkérdezte. Na elmentél k*rvázni? Olyan volt mintha direkt égetni akarna.
2022. dec. 12. 22:06
1/9 anonim válasza:
Mond neki, hogy a prostikhoz csak az olyan lúzerek járnak akik képtelenek nőt találni maguknak.
2/9 anonim válasza:
Én azt válaszoltam volna, hogy "nem, az a te világod".
Nem neked kellemetlen, hanem neki.
3/9 Darius- válasza:
Én nem haragudnék meg emiatt, de a baratod primitiv. Valaszold ilyenkor hatarozottan a nemet. Nem lehet , hogy viccelt ?
Megéri ilyen barattal tartani a kapcsolatot, kérdés mas dolgokban is ennyire egysejtu a gondolkodasa vagy nem.
4/9 anonim válasza:
Jézusom, ilyen egy primitív, alja embert... Szabályosan ordít róla, hogy olyan árucikknek tekinti a nőket, mint a kiló kenyeret, és képtelen felfogni hogy a szex intim dolog, nem a tegnapi főzés és legújabb sorozatrész kibeszélése közé kényelmesen beilleszthető beszédtéma. Nem megsértődnék, inkább mélységesen csalódnék magamban, hogy szóbaálltam egy ilyen emberrel, és soha többé nem akarnék tőle semmit.
5/9 anonim válasza:
Én megharagudnék, meg ilyen böszmével egyébként sem barátkoznék.
6/9 anonim válasza:
Igen, megharagudnék. Jogos a felháborodásod.
7/9 Noren1989 válasza:
Asszem szólnék neki, hogy: "Igen, anyàd jól szopott!"
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy bunkóság. 7-es jó választ ír :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!