Sorban állás közben bunkóság volt hátra nézni és beszólni a mögöttem lévőnek hogy mit bámulsz? Amikor rámnézett
Figyelt kérdés
Káromkodva persze2022. nov. 5. 10:17
2/13 anonim válasza:
Vannak népcsoportok ahol ez megy nap mint nap. Ott természetes. Közéjük tartozol?
3/13 anonim válasza:
😂 Beleszaladsz egyszer egy ökölbe, meglátod😂
Amúgy ja, bunkó vagy, ráadásul ő szólhatott volna, te forogtál hátra
4/13 anonim válasza:
Bunkó volt és teljesen felesleges. Szerintem tudjuk melyik iskolázottsági szint alatt volt ez "menő".
5/13 anonim válasza:
Én ilyenkor csak azt szoktam mondani: -Idióta!
De az már nem szokott a beszólogatónak tetszeni és elkezd hisztizni, mint a gyerekek hogy ki kezdte!
6/13 anonim válasza:
az én válaszom a kérdésedre , csak azt nézem milyen az amikor apuka és anyuka testvérek
8/13 anonim válasza:
Visszaszólnék, jó hangosan, hogy "Majmot!"
(Nő vagyok)
9/13 anonim válasza:
Én odafordítottam volna a seggemet és egy embereset fingtam volna a képébe, na ennek szóljál be k.csög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!