Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság, ha szüleimnek nem...

Bunkóság, ha szüleimnek nem rendelek kaját?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül szeretnék 6500 ft-ot kifizetni... De az is igaz, hogy ha ők rendelnek, akkor nekem is szoktak. (Igen tudom, az élet komoly problémái.)

2022. aug. 13. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten igen, de egyébként úgy is csinálhatod, hogy feldobod az ötletet, hogy "nem rendelünk kaját?" és közösen fizetitek. Az bunkóság szerintem, ha nem is jelzed, hogy rendelnél és egyszer csak beállít a futár és nekik nem rendeltél semmit.
2022. aug. 13. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Életkor és körülmények függvénye is. Ha még úgymond "gyerek" vagy és pl diákmunkás pénzből rendelsz magadnak, abból nem kell meghívni az egész családot. Ha felnőtt vagy rendes keresettel és amúgy beleférne csak sajnálod, az kicsit gáz. De mindkét esetben legalább megemlíteném a rendelést, hogy aki magának szeretne valamit, tudjon szólni akkor is, ha magának fizeti.
2022. aug. 13. 17:28
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Diákmunkás fizetésből gondoltam, de végül arra jutottam hogy nekik is rendelek. Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy ha foodpandán előre kifizetem a kaját, akkor is szokás-e borravalót adni a futárnak? Nem furcsa hogy csak úgy a kezébe nyomom az aprót?
2022. aug. 13. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem furcsa, bár ritkán adnak így borravalót sajnos. Örülni fog neki a futár. De a rendelésnél ha beállítod pl hogy 200 forint borravaló, akkor ugyanúgy megkapja azt a 200 forintot
2022. aug. 13. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Van aki ad, van aki nem. Semmi baj nem lesz belőle, ha nem adsz.
2022. aug. 13. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
57%

Én szoktam adni, legtöbbször el is várják és felénk sokan bunkón beszólnak, ha nem kapnak. Nekem az a párszáz forint nem éri meg, hogy utána ez egész nap ezen bosszankodjak.

Rendes vagy, hogy nekik is rendelsz.

2022. aug. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!