Miért ennyire elcseszett ez korosztály?
Ma elmentem egy nagyobb városba a kutyáimmal sétálni egyet. A lakhelyemen nem merem kivinni őket az utcára a rengeteg kóbor kutya miatt, de most már kezdem azt érezni, hogy lassan az emberek miatt sem merem vinni...
Először szembe jött velünk egy nagy csapat gimis csaj, ahogy elhaladtunk egymás mellett, az egyikük odahajolt az arcomba és metál hörgéssel elordította magát, hogy "Hé", majd egy mögötte lévő ugyanilyen mély hangon ordított az arcomba egy Hello-t... Aztán vihogtak rajtam.
Később 2 szintén gimis srác kezdett el mögülünk rohanni, trappolni, majd látva, hogy ettől a kutyáim összezavarodtak és frászt kaptak, ott röhögtek rajtunk.
Ezután egy fiatal, még kisiskolás lány ment hazafelé a nagyapjával, elhaladtunk egymás mellett, a kislány pedig elordította magát valami nagyon depil hanglejtéssel, hogy "Hogy hívják a kutyát?!", nem válaszoltam, mentünk tovább, az ilyenekkel sem állok le inkább. Erre az utca végéig egyre hangosabban ordított "Hé, hogy hívják a kutyát?!", de mi csak mentünk. Aztán hallottam, hogy rohan felénk ordítva, akkor már felé fordultam és rákiabáltam én is, hogy takarodjon innen...
Basszus ezután egyenesen inkább a kocsihoz vettük az irányt, elegem lett ma is az emberekből. Ez a jövő generációja, és ezt úgy mondom, hogy pár évvel vagyok csak idősebb, de szégyellem, hogy én is ide tartozok...
Az társadalom többsége imbecillis nyomorult.
Nem korosztály függő.
"te még egy igazi megsavanyodott bas..."
Jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!