A tetováltak aránya a mostani 25-30-as korosztályban elmarad mind a 30-35, mind a 20-25 éves korosztályhoz képest?
1-es!
A kérdező konkrétan leírta, hogy mi alapján gondolja ezt.
Viszont az én hasonló "mintavételem" alapján nem így van.
Pl munkahelyen 5-en vagyunk 25-30 között, egy valakinek van. 30-35 között 7-en vannak, ebből hatan tetováltak.
Tág baráti kör 16 tagú, közülük is hatan, négy fiatalabb testvér van, akik mind a négyen tetováltak. (Érdekes, hogy mind a négynek tetovált az idősebb testvére is.) Egynek van két harminc feletti testvére, egyik tetovált, másik nem, de a férje neki is. A felhozatal vegyes, van aki szinte tokától bokáig, van, akinek csak valami kis pici van.
Szerintem ez attól függ ki milyen körökben mozog
Illetve tényleg nagyon sokan vannak akiknek pici , eldugott tetoválásai vannak.
Én 30 éves vagyok, erősen tetovált.
Nagyon sok mindenkit ismerek nyilván a saját, illetve idősebb korosztalyból akiknek sok tetoválasuk van.
De 25-30 között is ezt tapasztalom.
Én emberekkel dolgozom 23-33 év közöttiek vannak a környezetemben, hamarabb össze tudnám számolni azokat akiknek nincs tetoválasa mint akiknek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!