Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megharagudnátok emiatt, vagy...

Megharagudnátok emiatt, vagy maradnátok jóba velük?

Figyelt kérdés
Mikor tettük fel a párommal a díszeket, átjöttek a szomszédok beszélgetni, akikkel jóban vagyunk. Idősebb házaspár, 60 körüliek.Valahogyan szóba került,hogy tepertős pogácsát akarok majd sütni,és az öreg megemlítette,hogy nekik is küldhetnék kóstolóba adnak hozzá tepertőt (húsboltjuk van). Mondtam,hogy nem kell, de szívesen sütök. Vittem is át nekik egy jó nagy dobozzal,úgy 3 héttel ezelőtt. A barátom ma ment át a dobozért,mert nem adták vissza,pedig féloldalasan laknak. Kérdezte,milyen volt a pogácsa (amik amúgy gyönyörűek,és ízletesek lettek,mert akkor más is megkóstolta), és az idős ember azt mondta a barátomnak, hogy ne mondja ezt el nekem,de ő sültebben szereti a pogácsát, szerinte az a jó. A barátom hazajött,és ezt elmondta nekem,én meg egy kissé megsértődtem ezen. Szerintetek kell ezért haragudnom,vagy soha többé ne is küldjek nekik semmit? Én bírom a kritikát,de eddig egyedül ők voltak azok,akik ilyenbe belekötöttek. A falubeli állatorvos is azt mondta,hogy ilyen finomat régen evett,és süttetett egy egész tálcával. Szerintetek,tegyek úgy,mintha semmit sem tudnék a kritikájáról?
tegnap 16:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ha én nem sértődök meg minden szarságon, inkább kedveskedek következő alkalomkor és ezt jelenti a proli szó ... akkor büszkén vállalom :D

Nézz utána bizonyos szavak jelentésének mielőtt használni kezded...

tegnap 17:35
 12/30 anonim ***** válasza:
#13 Nem hiszem, hogy tudja, hol kell megnézni. Ilyen rosszmájú asszonytól mentsen isten.
tegnap 17:42
 13/30 anonim ***** válasza:
63%
#14 Csak nem a kérdező másik regről?:)
tegnap 17:44
 14/30 anonim ***** válasza:
13: te a pasija vagy? a bácsi még azt is felajánlotta hogy ad neki tepertőt.. bárcsak nekem lenne ilyen hentes szomszédom.. ti vittétek nem ő kérte..
tegnap 17:46
 15/30 anonim ***** válasza:
törölve vannak a hozzászólások, azért csúsznak el a számok.. :DDD
tegnap 17:47
 16/30 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy ilyen buta nő létezik. Vagy ez a nap troll kérdése. Előbbin sírni tudnék, utóbbit kreatívnak találom.
tegnap 17:50
 17/30 anonim ***** válasza:
A kreatív nem törli a válaszokat. Élvezi, hogy szítja a tüzet és jönnek a hozzászólások :)
tegnap 18:01
 18/30 anonim ***** válasza:
27%
:D felesleges teperned már... nincs az a kérdező aki a neki tetsző kérdést törli-törölteti... :D ezt nevezem már szánalmas próbálkozásnak.. további szép estét..
tegnap 18:21
 19/30 anonim ***** válasza:
27%
"neki tetsző választ"
tegnap 18:21
 20/30 anonim ***** válasza:
19, de választ akkor törölnek, ha akárki jelenti, és a moderátor úgy gondolja, van alapja. A kérdező nem tud törölni. Jelenteni tud, ahogy te is meg én is.
tegnap 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!