Megharagudnátok emiatt, vagy maradnátok jóba velük?
Figyelt kérdés
Mikor tettük fel a párommal a díszeket, átjöttek a szomszédok beszélgetni, akikkel jóban vagyunk. Idősebb házaspár, 60 körüliek.Valahogyan szóba került,hogy tepertős pogácsát akarok majd sütni,és az öreg megemlítette,hogy nekik is küldhetnék kóstolóba adnak hozzá tepertőt (húsboltjuk van). Mondtam,hogy nem kell, de szívesen sütök. Vittem is át nekik egy jó nagy dobozzal,úgy 3 héttel ezelőtt. A barátom ma ment át a dobozért,mert nem adták vissza,pedig féloldalasan laknak. Kérdezte,milyen volt a pogácsa (amik amúgy gyönyörűek,és ízletesek lettek,mert akkor más is megkóstolta), és az idős ember azt mondta a barátomnak, hogy ne mondja ezt el nekem,de ő sültebben szereti a pogácsát, szerinte az a jó. A barátom hazajött,és ezt elmondta nekem,én meg egy kissé megsértődtem ezen. Szerintetek kell ezért haragudnom,vagy soha többé ne is küldjek nekik semmit? Én bírom a kritikát,de eddig egyedül ők voltak azok,akik ilyenbe belekötöttek. A falubeli állatorvos is azt mondta,hogy ilyen finomat régen evett,és süttetett egy egész tálcával. Szerintetek,tegyek úgy,mintha semmit sem tudnék a kritikájáról?ma 16:23
1/26 anonim válasza:
Óvodás vagy, vagy mi? Én is sültebben szeretem, nem mondhatom meg? Megköszönték? Ha igen, akkor nincs gond azzal, ha véleményt mond. Nektek falusiaknak muszáj mindenből gondot csinálni, unatkoztok?
2/26 anonim válasza:
Ez tényleg óvodás szint. Párom mindig megmondja, ha valamit másképp szeretne, hogy készítsek. Ő is sültebben szereti a dolgokat. Sosincs belőle durci.
3/26 anonim válasza:
Még udvarias is volt az öreg. Nem akart megbántani. Mit vagy ezen kiakadva?
4/26 A kérdező kommentje:
Képzelem,hogy süthet a felesége.Egyen hamuban sült pogácsát akkor.
ma 16:33
5/26 anonim válasza:
Gratulálok! Ebből a hozzászólásból kiderült, hogy tipikus rosszindulatú falusi parasztasszony vagy. Én az ilyeneket elkerülöm, pont azért , mert nem tudják reálisan felmérni a valóságot és a semmiből szart kevernek, amiből aztán a másiknak lesz rossz.
6/26 anonim válasza:
Nem belekötött, csak elmondta, hogy ő jobban szereti úgy.. mint ahogy apósom annak idején mikor palacsintát sütöttem kevés olajjal, elmondta, hogy neki ez kicsit száraz (de ezt is megette) ő a jó zsírban totyogós palacsintát szereti.. tudod mit csináltam? Következő alkalomkor külön sütöttem neki jó zsíros palacsintákat is. Nem megsértődtem ezen. Vagy amikor munkások voltak nálunk és csináltam nekik gulyáslevest lángossal és pont jött az egyik hozzám vmiért amikor sütöttem pont a lángosokat és megkért hogy megsütnék-e neki 1-et jó ropogósra mert ő úgy szereti igazán. Nem megsértődtem hogy "örüljön hogy kap enni" címszóval, hanem 2-t is sütöttem neki külön. Ha te úgy érzed, hogy ezen meg kell sértődnöd, akár tetszik-akár nem, azt mondom a szomszéd jár jól, ha többet nem állsz vele szóba. Semmi rosszat nem tett a bácsi.
7/26 anonim válasza:
Ezek szerint téged csak éljenezni lehet? Eléggé instabil az önbecslésed, ha egy ártatlan megjegyzés miatt patáliát csapsz. Életed csúcsteljesítménye lehet az a pogácsa.
8/26 anonim válasza:
Dehogy haragudnék meg. Miért kellene? Előfordul, hogy másnak nem ízlik valami.
9/26 A kérdező kommentje:
Nem ízlik,nem ízlik..ja de az egész nagy dobozzal felfalták..
ma 17:28
10/26 anonim válasza:
Ez a kérdés csak egy vicc lehet 😂
Meséld még 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!