Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni az ilyen...

Vzsolti201214 kérdése:

Mit lehet tenni az ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés

Helló, gyors leszek és rövid, akinek van jó tippje az kérhet akár elérhetőséget és tudunk bővebben beszélni!

Na hát c szomszéddal, mióta fűtésszezon van azóta nem jó a viszony, mindennap vágjak a rohadt hulladék fájukat, legalább 5ször és nem értik mi ezzel a baj..(nem ritka az este 8-9-fél tizes vágás, amikor éppen kell) rendőr lett hívva, közjegyző, de nem igazán van változás, teszem hozzá 3szor próbáltam velük megbeszélni, hogy nem e lehetne.. de hát nyilván nem, rendőr előtt is lazán megfenyegettek, amit amúgy leszarok, csak ha már a rendőr se védi meg az embert, akkor kihez is forduljak?

Válaszokat előre is köszi!( a sztori bővebb, így kicsit szőrszálhasogatónak tűnünk, de egy 4 hónapos kislány is többször ezért nem aludt(:)

dec. 5. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jaj annak, aki antialkoholiZsta! :DDD
dec. 6. 06:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Tehát akkor velünk van a baj, hogy nem favágásra szeretnénk elaludni, főként a párom a gyerkőccel este 9-kor meg fél 10-kor(: egyébként hozzáteszem, legelső beszédünk a szomszéddal ezzel kapcsolatban, normálisan zajlott, beszélgettünk, majd felajánlottam azt is, hogy van hulladék padlóm stb.. szívesen odaadom valamikor, csak mikor 2 nappal később este 8kor zengett a házunk tőlük, majd ezt köveően mindennap még én menjek át segíteni nekik összevágni azt a rohadt nagy mennyiségű 3 napra elegendő fát amit nekik is maximum 2-3 óra összevágni? (Úgy hogy 3 “férfi” van náluk) Kívánok ilyen szomszédot mindenki olyan mellé aki olyan okosat írt(:
dec. 6. 07:09
 13/17 anonim ***** válasza:
23%

Ennél nagyobb bajod ne legyen velük...

Nálam nem c a szomszéd mégis vág este fát, ha épp akkor kell.

dec. 6. 07:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz vele csinálni.

Azt tudod, hogy elköltözöl, mert ő pont magasról szrni fog a közösségi együttélés szabályaira.

Rendőr? Nálatok kimegy a rendőr a c-khez? Ez nekem új :D Nálunk amikor ott volt balhé, akkor így jártunk, mert a rendőr kinézett az autóból az utcasarkon és csá :D

Azután kssoltak be meglepően sokáig, amikor apám meg a kétajtós szomszéd rottweilerestől rájuk rúgták a kaput (hajnal 3-kor) és kutyával-vascsővel megfenyegették őket, hogy szétverik a fejüket, hogyha nem lesz csend.

dec. 12. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor meg még könnyebb hasznald ki allítólag aki egyszer kipróbalja róma ferfival többet nem akar paraszttal lenni.
dec. 13. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a barom szomszéd meg reggel kezdi a hasogatást, amikor még mindenki aludna. Irtó rohadt jó minden reggel erre kelni, hogy hupákol 10 percet.

Nyugdíjas, vághatná máskor is.

Beszéltem vele rengetegszer, szerinte falun van és azt csinál, amit akar.

Igazi barom az ilyen.

dec. 26. 12:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Csak a tisztán látás kedvéért a sok kur.va okos figurának, kívánok mindegyikőtöknek egy ilyen szomszédot, aki egy nap 5-6szor vágja a fát amit a rendőrnek is megmutatott hogy fél másodperc összetörni kézzel, ami neki mégsem megy úgy hogy legalább 2-3 napra megcsinálná, és pl.: ma is (21.30kor)10 perccel ezelőtt még vígan csapdosott. Gyűlölöm ezt az országot, hogy itt csak a nyugodtan békésen élőknek nincs semmi joguk a vele ellentétesen élőkkel szemben(akárcsak egy önkényes lakásfoglalós ügyben, ott sem annak van több, vagy mindenhez joga akinek az ingatlanában tartózkodnak JOGTALANUL), bárcsak ne ide kötne minden…ja és költözzek el?!…most vettem jóhiszeműen a házunkat jelentéktelen 40m-ért(‘:
dec. 28. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!