Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni az ilyen...

Vzsolti201214 kérdése:

Mit lehet tenni az ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés

Helló, gyors leszek és rövid, akinek van jó tippje az kérhet akár elérhetőséget és tudunk bővebben beszélni!

Na hát c szomszéddal, mióta fűtésszezon van azóta nem jó a viszony, mindennap vágjak a rohadt hulladék fájukat, legalább 5ször és nem értik mi ezzel a baj..(nem ritka az este 8-9-fél tizes vágás, amikor éppen kell) rendőr lett hívva, közjegyző, de nem igazán van változás, teszem hozzá 3szor próbáltam velük megbeszélni, hogy nem e lehetne.. de hát nyilván nem, rendőr előtt is lazán megfenyegettek, amit amúgy leszarok, csak ha már a rendőr se védi meg az embert, akkor kihez is forduljak?

Válaszokat előre is köszi!( a sztori bővebb, így kicsit szőrszálhasogatónak tűnünk, de egy 4 hónapos kislány is többször ezért nem aludt(:)

dec. 5. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jaj annak, aki antialkoholiZsta! :DDD
dec. 6. 06:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor velünk van a baj, hogy nem favágásra szeretnénk elaludni, főként a párom a gyerkőccel este 9-kor meg fél 10-kor(: egyébként hozzáteszem, legelső beszédünk a szomszéddal ezzel kapcsolatban, normálisan zajlott, beszélgettünk, majd felajánlottam azt is, hogy van hulladék padlóm stb.. szívesen odaadom valamikor, csak mikor 2 nappal később este 8kor zengett a házunk tőlük, majd ezt köveően mindennap még én menjek át segíteni nekik összevágni azt a rohadt nagy mennyiségű 3 napra elegendő fát amit nekik is maximum 2-3 óra összevágni? (Úgy hogy 3 “férfi” van náluk) Kívánok ilyen szomszédot mindenki olyan mellé aki olyan okosat írt(:
dec. 6. 07:09
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

Ennél nagyobb bajod ne legyen velük...

Nálam nem c a szomszéd mégis vág este fát, ha épp akkor kell.

dec. 6. 07:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz vele csinálni.

Azt tudod, hogy elköltözöl, mert ő pont magasról szrni fog a közösségi együttélés szabályaira.

Rendőr? Nálatok kimegy a rendőr a c-khez? Ez nekem új :D Nálunk amikor ott volt balhé, akkor így jártunk, mert a rendőr kinézett az autóból az utcasarkon és csá :D

Azután kssoltak be meglepően sokáig, amikor apám meg a kétajtós szomszéd rottweilerestől rájuk rúgták a kaput (hajnal 3-kor) és kutyával-vascsővel megfenyegették őket, hogy szétverik a fejüket, hogyha nem lesz csend.

dec. 12. 16:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor meg még könnyebb hasznald ki allítólag aki egyszer kipróbalja róma ferfival többet nem akar paraszttal lenni.
tegnapelőtt 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!