Mit lehet tenni az ilyen szomszéddal?
Helló, gyors leszek és rövid, akinek van jó tippje az kérhet akár elérhetőséget és tudunk bővebben beszélni!
Na hát c szomszéddal, mióta fűtésszezon van azóta nem jó a viszony, mindennap vágjak a rohadt hulladék fájukat, legalább 5ször és nem értik mi ezzel a baj..(nem ritka az este 8-9-fél tizes vágás, amikor éppen kell) rendőr lett hívva, közjegyző, de nem igazán van változás, teszem hozzá 3szor próbáltam velük megbeszélni, hogy nem e lehetne.. de hát nyilván nem, rendőr előtt is lazán megfenyegettek, amit amúgy leszarok, csak ha már a rendőr se védi meg az embert, akkor kihez is forduljak?
Válaszokat előre is köszi!( a sztori bővebb, így kicsit szőrszálhasogatónak tűnünk, de egy 4 hónapos kislány is többször ezért nem aludt(:)
Ennél nagyobb bajod ne legyen velük...
Nálam nem c a szomszéd mégis vág este fát, ha épp akkor kell.
Semmit nem tudsz vele csinálni.
Azt tudod, hogy elköltözöl, mert ő pont magasról szrni fog a közösségi együttélés szabályaira.
Rendőr? Nálatok kimegy a rendőr a c-khez? Ez nekem új :D Nálunk amikor ott volt balhé, akkor így jártunk, mert a rendőr kinézett az autóból az utcasarkon és csá :D
Azután kssoltak be meglepően sokáig, amikor apám meg a kétajtós szomszéd rottweilerestől rájuk rúgták a kaput (hajnal 3-kor) és kutyával-vascsővel megfenyegették őket, hogy szétverik a fejüket, hogyha nem lesz csend.
Nálunk a barom szomszéd meg reggel kezdi a hasogatást, amikor még mindenki aludna. Irtó rohadt jó minden reggel erre kelni, hogy hupákol 10 percet.
Nyugdíjas, vághatná máskor is.
Beszéltem vele rengetegszer, szerinte falun van és azt csinál, amit akar.
Igazi barom az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!