Mit lehet tenni az ilyen szomszéddal?
Helló, gyors leszek és rövid, akinek van jó tippje az kérhet akár elérhetőséget és tudunk bővebben beszélni!
Na hát c szomszéddal, mióta fűtésszezon van azóta nem jó a viszony, mindennap vágjak a rohadt hulladék fájukat, legalább 5ször és nem értik mi ezzel a baj..(nem ritka az este 8-9-fél tizes vágás, amikor éppen kell) rendőr lett hívva, közjegyző, de nem igazán van változás, teszem hozzá 3szor próbáltam velük megbeszélni, hogy nem e lehetne.. de hát nyilván nem, rendőr előtt is lazán megfenyegettek, amit amúgy leszarok, csak ha már a rendőr se védi meg az embert, akkor kihez is forduljak?
Válaszokat előre is köszi!( a sztori bővebb, így kicsit szőrszálhasogatónak tűnünk, de egy 4 hónapos kislány is többször ezért nem aludt(:)
Ez jogilag tényleg így van.
Gyakorlatilag meg a rendőr kijárkál, adja a büntetéseket, aztán előbb utóbb leesik a cigányoknak, hogy miért van ez, és még inkább pokollá teszik az életed.
A szüleim 25 év után költöztek el, mert semmit nem lehetett tenni a cigányokkal, én most vagyok költözés alatt a párommal, mert az alsó szomszédba cigányok költöztek, és azóta élhetetlen.
És ez csak rosszabb lesz.
Lehetetlen ezekkel egy országban élni, nem tudom meddig bírjuk még ki.
#6 pontosan így működik.
Ugyan ez volt , dolgozni mentem volna kedden, náluk buli volt szóltam a főninek, hogy táppenzre megyek aztán átmentünk bulizni, tök jó volt, heteken keresztűl. Legjobb dolog egy c-type szomszéd egy pezsgést egy plusszt ad , nem mint mi parasztok.. munka... pihenés.. munka semmi élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!