Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni az ilyen...

Vzsolti201214 kérdése:

Mit lehet tenni az ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés

Helló, gyors leszek és rövid, akinek van jó tippje az kérhet akár elérhetőséget és tudunk bővebben beszélni!

Na hát c szomszéddal, mióta fűtésszezon van azóta nem jó a viszony, mindennap vágjak a rohadt hulladék fájukat, legalább 5ször és nem értik mi ezzel a baj..(nem ritka az este 8-9-fél tizes vágás, amikor éppen kell) rendőr lett hívva, közjegyző, de nem igazán van változás, teszem hozzá 3szor próbáltam velük megbeszélni, hogy nem e lehetne.. de hát nyilván nem, rendőr előtt is lazán megfenyegettek, amit amúgy leszarok, csak ha már a rendőr se védi meg az embert, akkor kihez is forduljak?

Válaszokat előre is köszi!( a sztori bővebb, így kicsit szőrszálhasogatónak tűnünk, de egy 4 hónapos kislány is többször ezért nem aludt(:)

dec. 5. 18:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
Van megoldás! Költözz el! Vagy kérj a saját ingatlanodra bírtok védelmet. Amit a helyi / önkormányzati jegyzőtől kérhetsz. Még hozzá azzal a célal hogy a szomszéd hangoskodik / késő este is vágja a fát. Ugyanis a túl zajos környezet ingatlan érték csökkenéshez is vezethet. És erre való a birtokvédelmi határozat. Amivel a zajos szomszédok tevékenyégét jogilag is belehet tiltani. Na kérj egy ilyen határozatot a jegyzőtől. Ha ez meg van. Akkor amikor zajoskodik a szomszéd hívj rá rendőrt, és mond a rendőröknek hogy van birtok védelmi hatáozatod.
dec. 5. 19:07
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

Ez jogilag tényleg így van.

Gyakorlatilag meg a rendőr kijárkál, adja a büntetéseket, aztán előbb utóbb leesik a cigányoknak, hogy miért van ez, és még inkább pokollá teszik az életed.

A szüleim 25 év után költöztek el, mert semmit nem lehetett tenni a cigányokkal, én most vagyok költözés alatt a párommal, mert az alsó szomszédba cigányok költöztek, és azóta élhetetlen.

És ez csak rosszabb lesz.

Lehetetlen ezekkel egy országban élni, nem tudom meddig bírjuk még ki.

dec. 5. 19:22
 3/15 anonim ***** válasza:
13%
Vágják a fát? És? Mit vársz mit tegsenek velük? Nem éjjel csinálják.
dec. 5. 19:34
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Vágják a saját országukba :)
dec. 5. 20:05
 5/15 anonim ***** válasza:
26%
2: ha az alsó szomszédban vannak, akkor lehet éjjel nappal dübörögni. Hidd el meg fogják unni és továbbálnak majd
dec. 5. 20:15
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
vegyél 1 láda sört és menj át vele a szomszédhoz, hogy gyere.. segítek neked, beszélgessünk... ismerkedjünk.. vágjuk fel együtt a fát.. pár hétre előre felvágjátok együtt -nem lesz esti favágás - és még talán haverok is lesztek! :)
dec. 5. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy nálunk a kéménye volt sz.. a szomszédnak és az összes füstjük a mi udvarunkban landolt... nekem is akkor volt pici a fiam akit kint altattam a teraszon, nem tudom hányszor "füstölték fel" mire észrevettem, hogy nah begyújtottak... hányszor kellett újra mosnom a kint teregetett ruhákat.. de szóltunk és nagy nehezen megcsinálták.. (mondjuk azóta sem vagyunk puszipajtások-de köszönünk egymásnak :D) (6)
dec. 5. 22:06
 8/15 anonim ***** válasza:
25%

#6 pontosan így működik.

Ugyan ez volt , dolgozni mentem volna kedden, náluk buli volt szóltam a főninek, hogy táppenzre megyek aztán átmentünk bulizni, tök jó volt, heteken keresztűl. Legjobb dolog egy c-type szomszéd egy pezsgést egy plusszt ad , nem mint mi parasztok.. munka... pihenés.. munka semmi élvezet.

dec. 5. 22:31
 9/15 anonim ***** válasza:
35%
8- ehhez a szomszéd is kell azért.. mert tény.. leírtam mit kéne csinálni (nőként :) ) - többi szomszédnál igazából ez műküdik is, bármi van nyáron férjem átmegy pár sörrel ha segítség kell megcsinálják együtt a pasik.. hidegebb idő van 1 üveg borral :D (ugyanez, ha nekünk van szükségünk vmi segítségre.. jönnek..) de az adott szomszéd pl. azon problémázott, hogy átlóg a körtefa - amit nem én ültettem, hanem ezzel együtt vettem a telket- mondtam, hogy vágja le ami átlóg, nem fogom kivágni.. 10 éve lakunk itt, azóta iszonyú finom vilmoskörtét terem.. - miért odatettem a hintaállványt ahova.. tegyem el onnét.. (az én udvaromat akarta ő berendezni) - utcafronton vannak a házak, hátul az udvarban beszélgettem évente egyszerlátott barátokkal (semmi zene, semmi buli.. csak jókat nevettünk néha) az ország másik feléről.. képes volt átszólni, délután 2-kor!!!!, hogy maradjunk csendben, mert az ő 25 éves fia nem tud tőlünk aludni!!! Őrüljön, hogy még egyáltalán köszönök neki! :D Szóval tudom, hogy nem mkivel lehet így rendbe tenni a dolgokat, de egy próbát megér.. :) "6"
dec. 5. 22:53
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Akkor ha ennyire szeretnétek c szomszédokat kérlek költöztessétek magatok mellé az összeset, hogy a normálisak nyugodtan élhessenek tovább, köszi mindenki nevében!
dec. 5. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!