Mit gondoltok arról ha egy szomszéd bikiniben megy ki a ház elé füvet nyírni? (nyáron)
Tehát NYÁRON, nem most.
Egy idős nő, ebből kifolyólag elég lógós, csúnya bőre van, és bikiniben, tehát még csak nem is egyrészes fürdőruhában. A hasán látszódnak a műtét utáni hatalmas hegek. Nem szép látvány, ráadásul akkor is kimegy amikor csomóan kint vannak az utcán.
Jöhettek itt a stranddal, az strand, nem az utca, és én még ott sem láttam öreglányt bikiniben, csak fürdőruhában. Ráadásul egy forgalmas úton lakunk, rengeteg autó jár erre
Nyáron a jó hideg sőr okozta alkoholmámorban még egy inkontinenciával küzdő lába szárán csurgó pisis idős néni látványa is megszépül.😁
Na pont.
Na pont én is gondoltam, hogy valami csokos kölkös királynő vagy, aki betette a pcsáját pár éve és akkor mindenki hozzá alkalmazkodjon, beleértve a 40 éve ott élő időseket is.
Hát nem. Neked kötelességed tudomásul venni, hogy amíg nem közszeméremsértő, addig mindenki úgy tesz-vesz az otthonában és a kapuja előtt, ahogy az neki tetszik (sőt, a saját kertjében még meztelenül is lehet). A kölködet meg esetleg megnevelni kéne, hogy nem bámulunk meg sipítozunk, ha valami szokatlant látunk egy emberen. Fog látni amputáltat, tetováltat, extrém öltözködésűt, hajléktalant, de akár még égési sérültet, súlyos bőrbeteget is, ezek sokkal extrémebbek pár műtéti hegnél, ami még neki is lehet akár. Egyikre sem lógathatja kocsányon a szemét vagy fintoroghat, pláne nem fújolhat, tehet megjegyzést. Esetleg elmondhatnád neki, hogy neki milyen rosszul esne, ha az emberek megijednének tőle vagy csúfolnák, kinevetnék, nem barátkoznának vele. De tudom, a te fajtádban nevelni nem divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!