Szomszédom építkezik. Az én területemen keverte a betont. Ilyen helyzetre mi a normális megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy kis épületem egy útszélén, aminek van egy parkolóhoz hasonló része. Én ritkán járok erre, ahogy most megálltam, észrevettem tiszta szétterült beton és sóder halom a terület,ami szépen bele is kötött a talajba. Természetesen látom, hogy a szembe szomszéd építkezik, gondolom odaállította a betonkeverő kocsit vagy ott kevertette a betont. Hiába nincs lekerítve az a terület, jogilag úgy néz ki a helyzet mintha bemászott volna a kerítésemen és elkezdett volna betonozni, de ha közterületen történt volna, szerintem ez akkor se lenne teljesen szabályos. Gondoltam megkérdezem hogy mégis hogy van ez, de nem volt otthon, területén senki. Elbeszélgetek még majd vele, de gondolom majd megy a duma, hogy bizonyítsam be hogy ő volt az, már pedig hibába teljesen egyértelmű a helyzet. Volt már valaki ehhez hasonló helyzetben? Ilyenkor ezt hogy érdemes kezelni?okt. 25. 22:51
1/4 anonim válasza:
Ha van áram tegyél ki kamerát. Megelőzésként.
2/4 anonim válasza:
Ha nem állítja helyre az eredeti állapotokat aszomszéd, akkor a jegyzőnél panaszkodhatsz
4/4 anonim válasza:
De miért gyártod előre a konteókat, ahelyett, hogy valóban először vele beszélnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!