Normális ha nem örülök olyannak aminek kéne?
Ez mit jelent? Megvagyok keseredve?
Mármint abból gondolom hogy kéne hogy többiek örülnek ezeknek.
Pl. érettségi vizsga, jogsi vizsga, egyetemi vizsga vagy akármi az életben ami ilyen megpróbáltatás.
Nekem minden elsőre megvan és nem örülök neki, vagy max 5 percig hogy oké nincs erre gondom már és nem foglalkozok vele. Más meg mondja hogy "ünnepeljük meg" 3 napig mosolygott, ezt kérte ezt kapta mert hogy milyen ügyes stb.
Szerintem sok olyan dolog van, amit csak bizonyos helyzetekben, perspektívába helyezve fogsz tudni majd értékelni. Lehet nem most hanem 10 év múlva, de eljön az a pont. Ez pedig lehet bármi.
Csak példaként: 19 éves korom óta dolgozom Ausztriában, nyilván cigány munkával kezdtem. Az egyetlen előnye az volt, hogy jól kerestem, de nem éreztem magam mégsem olyan hű de szerencsésnek magam hogy kint dolgozhatok, talán még kicsit szégyelltem is hogy mi a munkám. Pedig abban az időben még inkább igaz volt, hogy "örülj, hogy kint dolgozhatsz".
Ma már a szakmámban dolgozom olyan fizetésért, amit az osztrákok is megirigyelnek és visszagondolva rettentően örülök, hogy kijöttem anno és úgy alakultak a dolgaim ahogy.
Nem kell mindenért a s.gged a földhöz verni, de idővel meglátod majd mindenben az értelmet és tudsz majd örülni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!