Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit gondoltok arról ha egy...

Mit gondoltok arról ha egy szomszéd bikiniben megy ki a ház elé füvet nyírni? (nyáron)

Figyelt kérdés

Tehát NYÁRON, nem most.

Egy idős nő, ebből kifolyólag elég lógós, csúnya bőre van, és bikiniben, tehát még csak nem is egyrészes fürdőruhában. A hasán látszódnak a műtét utáni hatalmas hegek. Nem szép látvány, ráadásul akkor is kimegy amikor csomóan kint vannak az utcán.

Jöhettek itt a stranddal, az strand, nem az utca, és én még ott sem láttam öreglányt bikiniben, csak fürdőruhában. Ráadásul egy forgalmas úton lakunk, rengeteg autó jár erre

okt. 28. 12:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Senkinek sem kellene bikiniben, egy szál gatyában az utcán füvet nyírnia, de neked ki kellett emelned, hogy egy idős hölgy az és nem tetszik a látvány. Utána meg a gyerekkel takarózol. A szomszéd srác nyugodtan lehet kint gatyában? Az nem zavar?
okt. 28. 12:26
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nem kell mindenen megbotránkozni, ha meg nem tetszik valami, akkor el tudod fordítani a fejed (meg a gyereked is).
okt. 28. 12:31
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Jól teszi.

Neked ehhez meg mi közöd? 🤔

okt. 28. 12:39
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
Már mondtad. Én a 14-es válaszoló vagyok. És ha visszafejtem az okfejtésed és ezt tudod, akkor már nincs szükséged feltételesen hivatkoznod magadra. Tesség igy egy sárgalap, letöltendő a viccosztájra.
okt. 28. 13:03
 15/24 anonim ***** válasza:
90%

Akkor vázolom az átlagos helyzetet:

Csok-os család vagytok, díszsznobok akik felvetté a több tízmilliós hitelt a szép házra, ami kb. beton bejáróból és nem tudom mi a szar a neve annak a fehér kavicsnak, de kb. így néz ki a bejáró. Hogy fű nem nő alatta a geotextilnek köszönhetően, az is fix. A belső udvar hasonló, zéró szép, nagy lombos fa, ami adna egy kis árnyékot, talán egy kis füves részetek van hátul, ami lehet műfű, ahová a mutiba készült fa játszóteret, mászókát, csúszdát odabiggyesztetted a gyereknek és nyáron felállítod a kismedencéjét.

És sipákolva nézed a valódi kertes házakat, ahol bizony a kapu előtt is hetente vágni kell a füvet, a fákról lehullot leveleket gereblyézni, van élet, vannak fák, egyéb növények és színes virágok.

Bizony semmi megbotránkoztató nincs egy bikisnis emberi testben nyáron, a 40 fokban.

Te az a típus vagy, aki szépen, komótosan tologatja a babakocsit az utcán, és azt nézi min lehet hisztizni.

Tele van a helyi facecsoportunk hasonló anyukákkal, akik a nyári kerti sütögetésről is posztolnak, hogy "mégis meddig fog még tartaninez a füst az xy utcában?

Boldogtalan, megkeseredett ember lehetsz.

okt. 28. 13:05
 16/24 anonim ***** válasza:
86%
17: Ja egy unalmas feleség típus. Ezt kifelejtetted.
okt. 28. 13:08
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

Hosszúnadrág nélkül rossz ötlet füvet nyírni.

Attól, hogy átnézted és évek óta ott nyírod lehet benne eldobált szemét amit kicsap a lábadnak.

okt. 28. 13:37
 18/24 anonim ***** válasza:
75%

Én is azt akartam írni, amit a 17-es. Nekem egyszer egy drótdarabot csapott a lábamnak, azóta csak hosszúnadrágban nyírok füvet.

Egyébként az meg abszolút nem érdekel, hogy a szomszéd miben nyír, tőlem meztelenül is csinálhatja,legfeljebb nem nézem. A gyerekek is láthatják, hogy valakinek nem szép a teste, műtötték, nincs lába, vagy bármi ilyesmi, ez is hozzátartozik az élethez.

okt. 28. 15:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha én mennék ki a tangás bikinimben,jó testtel,akkor meg az lenne a bajod,hogy apucinak mocorog a pucu a gatyaban.

Abban megy ki amiben akar.Ne nézegesd,a gyerekedet meg neveld meg.Nehéz élete lesz,ha pár sebhelytől megijed.

okt. 28. 15:52
 20/24 anonim ***** válasza:
48%
Én meg tóparton lakom és nem megyek le a strandra, mert undorító a sok fiatal elhízott nő és férfi. Meg a sok olyan szülő, aki nem tudja fegyelmezni a neveletlen kölykeit.
okt. 28. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!