Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ez extrém ingázásnak számít?

Ez extrém ingázásnak számít?

Figyelt kérdés

Napi 2 x 55 km-t ingázok autóval. A munkatáraim 90 %-a maximum 10 km-re lakik a munkahelytől, és mikor megtudja valaki, hogy én mennyit ingázok, mindig elképednek, hogy én milyen messziről járok be (egyébként kb. 40 perc beérni). Mintha még sosem hallottak volna ilyenről. Ez tényleg annyira extrémnek számít?

Saját ingatlanban lakom, ha bérelnem kéne, persze közelebb költöznék.

okt. 25. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
2-szer 110km-t vezetek naponta munkahelyre, ebből 2-szer 100km autópálya. 80perc egyiranyba, ha nincs dugó, nem száguldozok.
okt. 25. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Napi 2 x 90 km-t utaztam. 1,5 óra oda, 1,5 óra vissza tömegközlekedés és még a 10p sétákat bele sem számoltam. Na az volt durva. 6-kor már indulás volt, este 6 előtt nem értem haza. Mire hazaértem már kidőltem, szabadidőm nem volt.
okt. 25. 16:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem tévolságra kb ugyanannyi volt, de tömegközlekedéssel. 2+ óra egy irányba. Igen, napi 4 összesen. Másfél év alatt felőrölt teljesen, de akkor nem volt más lehetőségem, dolgozni meg kellett. Amint találtam mást, váltottam.
okt. 25. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:
a FÉRJem 25 éven át járt be Bp-re dolgozni, a lányom pedig 6 évig egyetemre. Szóval ez nem probléma. Hozzátenném azért, hogy a közlekedés jó innen, ahol lakunk, de kocsival is megoldható.
okt. 25. 20:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én hétfőtöl péntekig reggel 4:40kor kelek hogy elkészülődjek stb és hogy utána el érjem a metrót ami 5:27kor jön (első metró csak ezzel érem be a bust).. utánna kb 3 emeletnyit fel a metro allomasról, hogy el érjem a vonatot ami 6:30kor jön és hogy azzal át érjek egy másik városba. Utánna mikor le szállok akkor el kell érnem egy bust ami 7:29kor van ott és az elvisz 5 buszmegállónyit hogy át szálljak egy másik busra ami el visz a munkahelyemre.. szerintem a te 40perced az nem vészes... :)
okt. 30. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Jahh es azt kifelejtettem hogy napi 2x (oda-vissza) utolso voltam
okt. 30. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!