A csokkereknek a extrém hőséggel teli nyarak után van bűntudatuk, hogy ilyen kilátásokra lehívtak 3 új életet, csak azért hogy nekik a ház és a kocsi ingyen legyen?
Nyilván nem csak ez az egyetlen probléma ami miatt észbe kellene kapni, gondolok itt a szörnyű gazdasági helyzetre, a katasztrofális egészségügyre, oktatásra, a mesterséges intelligenciára, hogy nem lesz munkahely, amik már szintén itt vannak a jelenben, de úgy tűnik, ezek még mindig nem elég súlyos okok.
Viszont az, hogy ivóvíz sem lesz, és, hogy jön a teljes elsivatagosodás, emiatt a népvándorlás stb meg annyira extrémnek és távolinak tűnnek, hogy ezzel nyilván az átlag ösztönlény, aki a mának él, nem fog foglalkozni. Az egyetlen nap mint nap tapasztalható jelenség, amit már tényleg nem tudsz ignorálni az az elképesztő hőség nyáron. Vagy tényleg nem tűnik fel nekik, hogy egyre melegebb van? Vagy nem látják az összefüggést?
:D 2, na mesélj, tényleg vannak ilyen kérdések? Én rákerestem itt a csok-ra semmi kompromittáló nem jött fel.
Egyébként gondoltam, hogy semmi érdemleges indok, válasz nem jön erre, mert hát ugye nincs is. Nyilván a többség tagadja, meg elnyomja, nem néz szembe vele, hogy a pusztuló bolygóra szülöget, mert hát a jelent akarja élvezni, azt hogy minden is ingyen van. Kit érdekel, hogy szomjazni fog a kölyköd, meg nem lesz munkája, igaz?
Az még ráér, majd ő megoldja...vagy ilyenkor komolyan mivel nyugtatjátok magatokat?
7, az én gyerekem? :D nem vállalok gyereket, tudatosan!
6, csokker = csokosok (a nyuggerek után szabadon :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!