COVID előtti időkben mindenki otthon ült munkaszüneti napokon, hétvégéken, most meg COVID után 2 évvel is olyan szinten mehetnéke van mindenkinek ilyenkor mintha ingyen osztanának valahol valamit. Ez normális?
5
Akkor én a fene vagyok.
A COVID előtt is voltak otthonülősebbek, akik otthon töltődnek, voltak kimozdulósok, voltak, akik hol többet mozdultak ki, hol többet pihentek otthon.
Az engem is zavar, hogy a természetben tömegnyomor van.
Egy dolog változott szerintem, hogy az emberek brutál durván rászoktak az autóra. Dugó van és a fák ágain is autók csüngenek ott, ahol a tömegközlekedési eszközök elég aalcsony kihasználással mennek.
#6 emberek brutál durván rászoktak az autóra - pontosan.
Kérdésemből kihagytam, mert nem akartam, hogy hosszú legyen, de tényleg mintha a benzin is akciós/ingyen lenne olyankor...
Én fordítva látom a környezetemben. Szerintem a covid előtt többen mozdultak ki otthonról, jobban összejártak. Covid után többen maradtak a megszokott 4 fal között, sokakban még megmaradt a félelem, plusz a válság miatt kevésbé van pénzük az embereknek jönni-menni.
5-ös: 40 percre lakom Budapesttől, átlagos, hogy a napi séta közben senkivel sem találkozom, most hétvégén is így volt, de én akár a Normafától indulva is tudnék nyugis utat találni. Segítek: kicsit beljebb kell menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!