Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy sétáljak normálisan?

Hogy sétáljak normálisan?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta lendületes ,,pattogós” a járásom, ami miatt rengeteg bántást kaptam, illetve kapok a mai napig. Én nem veszem észre, amíg nem nézem vissza videón. Egyszerűen nem tudom, hogy mit tegyek, mert én nem érzem másnak…

Tudna valaki segíteni, ötletek vagy bármi?

2023. ápr. 7. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Gyógytorna
2023. ápr. 7. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki képes a járásmódod miatt szekálni, azzal mínusz nullára kellett volna már rég redukálni a kapcsolatot. Teljesen mindegy, hogy hogy jársz, ez nem ok arra, hogy bárki is rosszul érezze magát melletted.
2023. ápr. 7. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Engem volt aki azért szekált, mert úgy megyek mint egy "jóllakott óvodás".

Én alapból elég kényelmetlenül érzem magam házon kívül, de a járásomra vonatkozó megjegyzéseket nem tudom komolyan venni. Akinek tényleg ezzel gondja van, attól távol kell maradni.

2023. ápr. 7. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Fiu vagy lany vagy?
2023. ápr. 7. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Nekem van egy kis x lábam így csámpás vagyok. Én is kaptam kiskoromban + suliban érte az ívet rendesen. De mára már letojom, próbálok rá odafigyelni és korrigálni amit tudok. Nekem gyerekként sem tudtak vele és nem is akartak mit kezdeni “majd kinövi” mondta az ortopéd, azóta eltelt 20+ év.
2023. ápr. 7. 15:22
 6/6 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy. Talán érdemes lenne beszélned egy orvossal vagy fizioterapeutával, hogy megvizsgálhassák a járásmintádat és segítsenek abban, hogy hogyan javíthatod azt.
2023. máj. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!