Miért nem lehet senkivel normálisan írogatni?
Sokan a családra koncentrálnak.
Munka, nincs idő semmire.
Mert már nem az a fő tevékenységünk hogy suli után írogatunk mással hanem dolgozunk, majd munka után takarítunk, főzünk stb stb.
Amit akkor anya csinált azt már mi.
Mondjuk én nem főzök, erre való a menza és a SZÉP-kártya, de vannak előre rendelős lehetőségek, a bevásárlás is rendelhető, patyolattisztaság se kell. Nem értem azokat se, akik túlzásba viszik a házimunkát.
Na mindegy.
Nem tudom, más hogy van vele, de én dolgozom, tanulok mellette (most éppen egyetem vége és nyelvtanulás), sportolni is kell, ha végre leülök otthon a saját gépem elé, azon elfoglalom magam a hobbijaimmal és érdeklődési köreimmel, nem szeretnék senkivel se pötyögni. Sőt, regényt ritkán olvasok, de ha mégis, akkor a telefon is jó messze kikapcsolt nettel, laptop jellemzően bekapcsolva, de 5 méterre. Sőt, fórumolvasás, netes cikkolvasás közben sincs megnyitva a face, telefonon sokszor kikapcsolva ezalatt a net.
El tudom képzelni, hogy más is elfoglalja magát az 1-2 óra szabadidejében.
Akinek meg gyerekei vannak, azoknál nem kérdés...
30N
Hát én nem Magyarországon élek és nem fogom a fizetésemet elrendelgetni meg azért én próbálok egészségesen enni, nem a menzás szutykokat.
Na mindegy
:)
#3:
Vegyél már mindent magadra.
Na mindegy. :)
Miért vagy passzív agresszív?
Persze hogy magára veszi ha az én kommentem után írogatod a dolgaidat és még oda is írsz egy “na mindegy” flegma sz*rsagot.
Nincs "szutyok" a menzán, pláne ahhoz képest, hogy 99%-nak az a főzés, hogy fűszerkeverék, ilyen-olyan alapok (leves, szósz) és mirelit.
Ehhez képest a főzéssel megtakarított idő meg mehet több alvásra és sportra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!