Miért van az hogy ezen az oldalon szinte senkivel nem lehet normálisan ismerkedni, barátkozni.Mindenki kb pár mondat után le lép vagy ha átmegyünk másik platformra 2 mondat után soha többé nem hallok róla? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok már esve hogy ennyire szerencsétlen nem lehetek.2021. márc. 29. 20:21
1/16 anonim válasza:
hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?
2021. márc. 29. 20:25
2/16 anonim válasza:
Lehet hogy másik platformon lát rólad képet, nem tetszik neki, és emiatt?
3/16 A kérdező kommentje:
22 lány
4/16 A kérdező kommentje:
Tény hogy nem vagyok egy divatmodell de azért olyan csúnya sem vagyok hogy fejvesztve menekülni kéne. Ráadásul csak barátságról van szó még csak nem is párkeresésröl
2021. márc. 29. 20:28
5/16 anonim válasza:
Akkor megkönnyítem a dolgod. Velem lehet beszélgetni.
Ezen az oldalon viszont semmi értelme emberekre ráírogatni, mert ha elküldesz 10 üzenetet, abból jó esetben ketten válaszolnak, de ők is eltűnnek a harmadik után.
2021. márc. 29. 20:28
6/16 anonim válasza:
vagy válaszolnak, egy órán át jó a beszélgetés, majd soha többet nem ír. Vagy írok neki még minden nap egy hétig, majd rám förmed, hogy mit zaklatom - a mindennapi "jó reggelttel..."
2021. márc. 29. 20:30
7/16 anonim válasza:
Nekem meg az a gondom, hogy mondjuk valakivel jól elbeszelgetek itt, de nem akar máshova menni. Pedig néha sokkal jobb szóban beszélgetni, mint állandóan potyognk
2021. márc. 29. 20:30
8/16 anonim válasza:
Nem csinálsz semmit rosszul! Ez egy ilyen oldal! Itt mindenki név és arc nélkül van jelen! És e miatt rengeteg itt a negatív ember, persze tisztelet a kivételnek! Ha szeretnél barátkozni vagy őszintén beszélgetni szerintem erre nem ez a legjobb hely.
2021. márc. 29. 20:49
9/16 anonim válasza:
Részvétem, én is ezt tapasztalom :D
2021. márc. 29. 20:54
10/16 anonim válasza:
Egy fontos kérdés: a beszélgetésekben te is partner vagy és legalább rendszeresen visszakérdezel, vagy az a típus vagy, aki 2-3 szóban válaszol mindenre, aztán várja, hogy a beszélgetőpartnere tovább kérdezgessen??
2021. márc. 29. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!