Szerintetek is idegesítő amikor valaki messengeren minden mondat végére 3-4 sírva röhögős emojit rak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 12:27
1/10 anonim válasza:
Minden mondat végén igen, de 1-2 mondatnál főleg ha indokolt simán okés:D
2/10 anonim válasza:
Minden mondat végén az. Én szeretem használni ezt, de több egyforma egymás mellé csak akkor kerül, ha különálló üzenet.
3/10 anonim válasza:
Arról függ miről beszélünk, van olyan beszélgetés, ahol egyaltalán nem az számomra.
5/10 anonim válasza:
Minden mondat végén idegesítő, de ha néhol ejt el ennyit, az még rendben van.
6/10 anonim válasza:
Szituáció függő, de engem általában nem idegesít. Inkább csak az zavar, amikor a szavakat is emojikkal pótolják.
8/10 anonim válasza:
Ha tényleg minden mondat végén ott van, akkor egy vihogó hülyegyerek benyomását kelti. Viszont van, amikor tök jól odaillik.
9/10 anonim válasza:
Nagyon idegesítő. De minden smiley az, ha 1-nél többet raknak, legalábbis számomra.
10/10 anonim válasza:
Nem vagy köteles vele beszélgetni, ha meg mégis, akkor hívd fel telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!