Miért van az hogy ezen az oldalon szinte senkivel nem lehet normálisan ismerkedni, barátkozni.Mindenki kb pár mondat után le lép vagy ha átmegyünk másik platformra 2 mondat után soha többé nem hallok róla? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok már esve hogy ennyire szerencsétlen nem lehetek.2021. márc. 29. 20:21
11/16 anonim válasza:
Én nagyon szívesen beszélgetek bármily témáról, s eltűnni sem szoktam
22F
2021. márc. 29. 21:05
12/16 anonim válasza:
A pont után nem teszel szóközt. Jóérzésű férfi ember ilyen nővel nem kezd. Barátkozni meg amúgy sem szoktunk az ellenséggel.
2021. márc. 29. 21:14
13/16 anonim válasza:
mert a magyaroknak a genetikajaban van hogy irgalmatlanul onzoek /egocentrikusak/ es azert 1 valaszra is nem hajlandoak ha nem akarnak tarsalogni. en ha nem akarok tarsalogni akkor is megirnam hogy az illeto nem szimpatikus stb. kiirtam 1 kerdest es irt nekem valaki privatot aki kb. a leg unszimpatikusabb volt de meg neki is visszairtam es kozoltem hogy nem szimpatikus. a tobbseg szerintem siman ranyom a tiltasra.
2021. márc. 29. 21:26
14/16 anonim válasza:
Velem is ez van, nagyon idegesítő 😅 19f
2021. márc. 29. 21:53
15/16 anonim válasza:
Hát én olyan baromi unalmas emberekkel akadtam itt össze, hogy az nem is igaz. Aki meg nem volt unalmas, az teljesen kattant volt. Na nem mintha én nem lennék az. :)))
2021. márc. 29. 22:50
16/16 anonim válasza:
Ezen az oldalon sokkal nehezebb direktben ismerkedős céllal írni, mint akármilyen témában.
2021. márc. 31. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!