Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért van az hogy ezen az...

Miért van az hogy ezen az oldalon szinte senkivel nem lehet normálisan ismerkedni, barátkozni.Mindenki kb pár mondat után le lép vagy ha átmegyünk másik platformra 2 mondat után soha többé nem hallok róla? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok már esve hogy ennyire szerencsétlen nem lehetek.
2021. márc. 29. 20:21
1 2
 11/16 anonim válasza:

Én nagyon szívesen beszélgetek bármily témáról, s eltűnni sem szoktam

22F

2021. márc. 29. 21:05
 12/16 anonim válasza:
A pont után nem teszel szóközt. Jóérzésű férfi ember ilyen nővel nem kezd. Barátkozni meg amúgy sem szoktunk az ellenséggel.
2021. márc. 29. 21:14
 13/16 anonim válasza:
mert a magyaroknak a genetikajaban van hogy irgalmatlanul onzoek /egocentrikusak/ es azert 1 valaszra is nem hajlandoak ha nem akarnak tarsalogni. en ha nem akarok tarsalogni akkor is megirnam hogy az illeto nem szimpatikus stb. kiirtam 1 kerdest es irt nekem valaki privatot aki kb. a leg unszimpatikusabb volt de meg neki is visszairtam es kozoltem hogy nem szimpatikus. a tobbseg szerintem siman ranyom a tiltasra.
2021. márc. 29. 21:26
 14/16 anonim válasza:
Velem is ez van, nagyon idegesítő 😅 19f
2021. márc. 29. 21:53
 15/16 anonim válasza:
Hát én olyan baromi unalmas emberekkel akadtam itt össze, hogy az nem is igaz. Aki meg nem volt unalmas, az teljesen kattant volt. Na nem mintha én nem lennék az. :)))
2021. márc. 29. 22:50
 16/16 anonim válasza:
Ezen az oldalon sokkal nehezebb direktben ismerkedős céllal írni, mint akármilyen témában.
2021. márc. 31. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!