A csokkereknek a extrém hőséggel teli nyarak után van bűntudatuk, hogy ilyen kilátásokra lehívtak 3 új életet, csak azért hogy nekik a ház és a kocsi ingyen legyen?
Nyilván nem csak ez az egyetlen probléma ami miatt észbe kellene kapni, gondolok itt a szörnyű gazdasági helyzetre, a katasztrofális egészségügyre, oktatásra, a mesterséges intelligenciára, hogy nem lesz munkahely, amik már szintén itt vannak a jelenben, de úgy tűnik, ezek még mindig nem elég súlyos okok.
Viszont az, hogy ivóvíz sem lesz, és, hogy jön a teljes elsivatagosodás, emiatt a népvándorlás stb meg annyira extrémnek és távolinak tűnnek, hogy ezzel nyilván az átlag ösztönlény, aki a mának él, nem fog foglalkozni. Az egyetlen nap mint nap tapasztalható jelenség, amit már tényleg nem tudsz ignorálni az az elképesztő hőség nyáron. Vagy tényleg nem tűnik fel nekik, hogy egyre melegebb van? Vagy nem látják az összefüggést?
Igen, biztosan én vagyok a troll :D ne haragudj én szaporodok a semmire? :D Ez az önzetlen szülői szeretet igaz?
Nem szoktál olvasni, vagy híreket nézni? Akkor ezek szerint a globális felmelegedés csak kamu...az évről évre forróbb nyarakat meg csak beképzeljük, kitaláljuk? Tényleg érdekelne, hogy a magadfajták, vagy a csokostojások mivel hitegetik magukat.
Őszintén érdekel, hogy lehet ennyi információ mellett ennyire hülyén leélni az életet.
Igen tényleg hasznos, hogy ezek a szülők pedig továbbörökítik a génjeiket, biztos 200 IQ kell otthon toszni a semmibe 8 osztályos végzettséggel :) tiszta haszon a társadalom számára, a mai gyereken is látszik, hogy milyen jó kvalitásokkal rendelkeznek...
én nem tudom mit te mit szívtál, de hagyd abba mert már így is nagyon kevés az agysejted. Nem a magyar gyerek fokozza a globális felmelegedést, hanem annak a következményei fogják érinti jelentős mértékben az ő generációját. Sikerült megérteni?
Ti meg szülitek a biztos katasztrófába, azért mert most ingyen van minden ha legalább hármat szülsz...sikerült felfogni, hogy mit kérdezek? A lelkiismeretével hogyan számol el az ilyen? Mikor 40 fok volt nyáron. Mit gondol ilyenkor, a kölykének majd csak jobb lesz 10-20 év múlva? vagy mi a következtetés?
Azon az áron van házad és kocsi a se...d alatt, hogy a kölykeidnek majd nem lesz ivóvíz!
jaj na megint a magyar emberek ugye...tehát megint ideológiai nézőpontokat keversz egy olyan témába, ahol nincs helye. Az emberiség kipusztulása? ugye viccelsz? hát így a 8 milliárdnál nem igazán úgy nézünk ki, hogy kipusztulni készülünk. A Földnek meg mindegy kiből van több, ember, ember. A következményei a problémának ugyanúgy érinteni fogja a szeretett magyar gyermekeket még ha nem is ők okozták, ők fogják a legjobban megszívni. Nem sajnálod őket? Persze neked ők csak statisztikák, lehet strigulázni, hogy többen vagyunk, juhé! Gondolod egyébként, hogy szeretett kormányunk nem csak simán leendő adófizetőket lát bennük? Vagy te tényleg elhiszed ezt a maszlagot a legyen minél több magyar dumáról?
A világon mindenkit érint a klímakatasztrófa, de itt aztán meg különösen meg kéne vagy 5-ször gondolni a szaporodást, mert ilyen kókány egészségügyre, oktatásra, gazdasági helyzetre vállalni az már triplán nagyobb felelőtlenség, szóval igen, jogos, hogy egy magyar embernek teszem fel a kérdést. Én legszívesebben büntetném azokat akik hármat, vagy ennél többet vállalnak, mert az ilyen emberek nagy valószínűséggel tényleg nincsenek tisztában a realitással.
Másrészt, mivel magyar vagyok, magyar az anyanyelven, magyar fórumokon vagyok, ezért elsősorban magyar embereket kérdezek meg erről.
Írod hogy az a "néhány magyar" ja szóval ezek szerint akkor értük nem is kár :D nem sajnálod őket, hogy annak a néhány magyarnak milyen sz_r életkörülményei lesznek, de apuci anyuci azért dörzsöli a tenyérét, mert kefélni elég volt a házhoz, meg a kocsihoz?
Mellesleg a CSOK koncepciója teljesen egyedülálló, ezért is szidják sokan, mert a hazai ingatlanpiacot teljesen tönkre verte, szóval immár harmadjára is teljesen jogos a felvetésem, hogy miért pont a magyaroktól kérdezek.
Egyébként az írásodból, gondolatmenetedből ítélve nagyon nem vagyunk egy szellemi színvonalon, kár is itt pazarolnod az idődet, átlag magyar proli vagy valószínűleg, azoknak kardinális kérdés a szaporodás, mert más nem nagyon maradt nekik az életben, hogy fel tudjanak vágni, max annyi, hogy hány pulyát tudtak nemzeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!