Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha ilyen extrém...

Mit csinálnál ha ilyen extrém ronda lennél?

Figyelt kérdés
Mondjuk ilyen 10/0 vagy ilyen tényleg a világ legrondább embere lennél?
júl. 27. 12:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék biztonsági őrnek.
júl. 27. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Ugyanazt, amit most. Magamra koncentrálnék, az önismeretem és önértékelésem fejlesztésére, a lelki békém megtartására, a számomra értékes emberekkel való törődésre. A nőkhöz se állnék másképpen, ha valaki tetszik, kezdeményeznék. Ha valakit egy gyakorihoz hasonló oldalon ismernék meg, azzal is ugyanúgy beszélnék, mint most. Aztán ha nem tetszem neki? Ez van, majd lesz akinek igen.

Mindenki találhat magának párt. Olyan párt, aki értékes ember, a külső pedig csak egyetlen tulajdonság a sok közül ami - tagadhatatlanul - számít a párkeresésnél. Mind mások vagyunk, mindenki más tulajdonságokat értékel igazán egy másik emberben. Van akinek elég ha jól néz ki a másik, a másik végletnek elég a belső. Igazából mindegyikre szükség van egy igazi kölcsönös vonzalomhoz, de végletek mindig akadnak. Abban viszont biztos vagyok, hogy lehetnék akármilyen ronda, nem engedném, hogy ettől függjön az önértékelésem, és azt sem, hogy ettől én kevesebbre tartsam magam más embereknél.

júl. 27. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Plasztikai műtét.
júl. 27. 12:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nagyon szar lehet úgy az élet. Se párkapcsolati sikerek (hacsak nincs kvanagy szerencséd), valószínűleg rendszeresen bántalmaznak verbálisan a kinézeted miatt, nem vagy népszerű a társaságokban, a népszerűbb emberek nem is akarnak emberszámba venni, nemhogy barátkozni veled…rossz lehet nagyon. Én átlagos/csúnyácska kb. 5/10-es tiniből lettem 9/10-es felnőtt nő és még eközött is érzem a hatalmas különbséget, nemhogy ha 0/10-es lettem volna.
júl. 27. 12:53
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
krváznék a megkeresett pénzemből.
júl. 27. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
Elmennék modellnek. Néha pont azokat keresik akik baromi feltunoek reklmarcnak pl elállo fülek kapa fogak szeplők x láb.
júl. 27. 13:36
 7/13 anonim ***** válasza:
6%

Még interjukat is csinálnak a legsötétebb emberekkel.is.

Pl a "vízbül veszik ki azoxigént" aranyköpéses falusi bácsi sztár is lett

Még zenét is irtak rá😅

A jogdijakból full gazdag is lehetne:)

[link]

júl. 27. 13:38
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

Ja meg a kapafogu kislány aki csak bambán nézett, millios nézettsége is lett ugy felkapta a net:D

Nagyon sok promocios ügynökség is ugrik ilyenekre.:)

júl. 27. 13:40
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Fellépnék a cirkuszban.
júl. 27. 16:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Otthon búslakodnék egész nap.
júl. 28. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!