Van annak valami értelme, amikor hétköznapi autókból csinálnak extrém teljesítményű masinákat?
"Veszélyesek alatt mit értesz ?"
Elsősorban arra gondoltam, hogy a különleges terhelés miatt a legrosszabbkor menne tönkre valamelyik kulcsfontosságú alkatrész és abból lenne baleset. És valamelyest arra is, hogy mennyire lehet ezeket "uralni", tehát ha esetleg beleülne egy közepes sofőr, nem-e menne neki az első fának, mert annyira zabolázhatatlanok, hogy csak egy profi bír velük.
Ha szétszalad a ménes menet közben, abból nem nagyon lehet komoly baleset szerintem, a kormányművet és a féket nem nagyon érinti.
Ha egy átlagos képességű sofőr beleül egy 1000 lovas autóba, akkor valszeg nem fogja padlóig nyomni a gázt, vagy ha mégis, akkor attól nagyon bef0sik majd, ahogy megindul az autó és visszavesz.
Igazából nem értem az ilyen kérdések célját. A gázpedálnak nem csak két állása van ( amikor nem lépsz rá meg a padló ) és a gépjárművezetők sem bonthatók szét csa versenypilótákra és rosszul vezetőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!