Extrém Filmbe illő szánalmas elátkozott élettel mit kezdjek?
Sorozatosan heti szinten kapom a csapast az elettol, elején még leszarom de mára már nagyon padlón vagyok sokszor megakarok halni. Ez megy 3 eve
Nem hiszitek el sorolom a példákat
2 éven belül 3 x szívtam meg lakás vásárlással.
1 ső barátom megcsalt
A férfi akit szeretek élmény többé nem látom
Aztán 2 ik barátom elhagyott
Szivatnak a munkahelyemen mondvacsinált hülye indokokkal szinten 2 éve
Fizetésem csökkent pont mikor kéne a penz
Legjobb barátom kihasznalt pofatlan módon alám vágott már nem beszelunk
Kialakult 1 bőrproblemam
Szüleim leépultek
Van nagyon sok apróság is ami már vicc. Pl frissen mosott hajjal kilépés az utcára aztlefos a galamb, megyek melóba kocsi felcsap vízzel, munkahelyen megjon a bajom átázok
Ezek mind rajtam kívülálló okok ügyészek röhög rajtam az élet
Mindenkinek van ezer baja, ilyen listát én is tudok rittyenteni.
A szar munkahelyről lépni kell, te pedig 2 éve csak nyelsz. Nem értem... A felszínes toxikus emberi kapcsolatokat leépíteni, igaziakat és mélyeket kell helyettük kialakítani. A szüleiddel ha akarod és nem mérgezők, ott van még egy csomó idő hogy szorosabbra fűzd a kapcsolatod. A ciklusod kövesd appal.
Annyira csak nem szar, hogy most veszel lakást. Sokan csak öröklés útján jutnak lakáshoz.
Nem tudok elmenni másik munkahelyre.
Nem akarom a szüleimmel szorosabbra fűzni a kapcsolatot, pont h leakarnek válni róluk ezért is vettem házat.
És rengeteg apróság van ami még ami a mindennapi életembe bekoszont mindennap szobát valami.
Elakartam menni nőgyógyászhoz erre közlik velem akihez járok pont 1 hete nem rendel már tok jó mehetek magánban
Elakartam vinni valamelyik nap 1 kollégám pizzazni tok jó kiirtak végleg bezárt a pizzázó
Ilyen mindennapi bosszankodasokbol is csomó van elvagyok már fáradva
Sajnos vannak ilyen életek
Az enyém is ilyen
Pontosan ilyen kérdést tudnék kiírni
Rossz karma és vagy átok
Velem is ez van és csak az a kiút ha véget vetsz mindennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!