Extrém Filmbe illő szánalmas elátkozott élettel mit kezdjek?
Sorozatosan heti szinten kapom a csapast az elettol, elején még leszarom de mára már nagyon padlón vagyok sokszor megakarok halni. Ez megy 3 eve
Nem hiszitek el sorolom a példákat
2 éven belül 3 x szívtam meg lakás vásárlással.
1 ső barátom megcsalt
A férfi akit szeretek élmény többé nem látom
Aztán 2 ik barátom elhagyott
Szivatnak a munkahelyemen mondvacsinált hülye indokokkal szinten 2 éve
Fizetésem csökkent pont mikor kéne a penz
Legjobb barátom kihasznalt pofatlan módon alám vágott már nem beszelunk
Kialakult 1 bőrproblemam
Szüleim leépultek
Van nagyon sok apróság is ami már vicc. Pl frissen mosott hajjal kilépés az utcára aztlefos a galamb, megyek melóba kocsi felcsap vízzel, munkahelyen megjon a bajom átázok
Ezek mind rajtam kívülálló okok ügyészek röhög rajtam az élet
Mindenki eltud menni másik munkahelyre. Nem vagy röghöz kötve.
Van másik nőgyógyász és nem csak magán. Helyettesítés van.
Nem csak egy pizzázó van a világban.
Ez az olyan beletörődsz, sőt, elvárod a sorstól hogy neked rossz legyen. Ha nincs nyitva egy pizzázó akkor átmegyek a másikba. A munkahely váltás persze nehéz, de nem lehetetlen. De ezt is lehetetlennek próbálod beállítani és most vagy tudat alatt sajnáltatni akarod magad vagy éppen erre vágysz.
Változtatni lehet, de amíg ebbe a negatív életben akarsz élni addig ebben is fogsz élni.
Soroljam én?
Pszichopata apa, traumatizalt anya
Sosem volt kapcsolatom, nem is lesz
Undorodom az intimitástól
Munkában rengeteg veszekedés, átverés, pénzzel lehuzas
A pénztárcám akkor loptak el amikor a legtöbb volt benne
A családban mindenki beteg depressziós, duhrohamok.
A végső csapás a covid volt, arra nincsenek már szavak hogy mit tett velem
Szorongás, depresszió, pánikroham
Dolgozni régóta nem tudok
Saját lakásom sosem lesz, hajléktalanság fenyeget
Én max 35 évesen véget vetek ennek
Az aprosagokat azért írtam mert napi szinten is jut belőle, vagy3.nemondja már senki h a sok kicsi nem megy sokra.
Nem nemtudok munkahelyet váltani nincs céges járat és nincs kocsim.
A szülei tol megszabadulhatnek h új lakásomban majd bekolttozok de ne, nem fogok tudni mert épülnek lefelé mi t írtam.
Én is dagadt vagyok és bőrproblémáim is vannak, de nem kell elásnod magad ettől. :D Ezek nem olyan dolgok, amiken nem lehet változtatni. Ha a boldogságot a havi 80-120 ezres kiadást jelentő kocsitól vársz, akkor abszolút el vagy tévedve.
Megértem, hogy szar mert tényleg az. De szembesülnöd kell vele, hogy a te életed, igenis van rá hatásod és csakis neked van rá hatásod. Állj a sarkadra, senki más nem tudja és nem is fogja helyetted megtenni.
A problémáid minimum 40%át meg tudod oldani. Sok meg simán a mindennapi élettel járó kis apró szarság. Amiben mindenki részesül.
Jól van szivem
Akkor adj rá magyarázatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!