Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Extrém Filmbe illő szánalmas...

Extrém Filmbe illő szánalmas elátkozott élettel mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Sorozatosan heti szinten kapom a csapast az elettol, elején még leszarom de mára már nagyon padlón vagyok sokszor megakarok halni. Ez megy 3 eve

Nem hiszitek el sorolom a példákat

2 éven belül 3 x szívtam meg lakás vásárlással.

1 ső barátom megcsalt

A férfi akit szeretek élmény többé nem látom

Aztán 2 ik barátom elhagyott

Szivatnak a munkahelyemen mondvacsinált hülye indokokkal szinten 2 éve

Fizetésem csökkent pont mikor kéne a penz

Legjobb barátom kihasznalt pofatlan módon alám vágott már nem beszelunk

Kialakult 1 bőrproblemam

Szüleim leépultek

Van nagyon sok apróság is ami már vicc. Pl frissen mosott hajjal kilépés az utcára aztlefos a galamb, megyek melóba kocsi felcsap vízzel, munkahelyen megjon a bajom átázok

Ezek mind rajtam kívülálló okok ügyészek röhög rajtam az élet

jún. 11. 13:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
43%

Mindenki eltud menni másik munkahelyre. Nem vagy röghöz kötve.

Van másik nőgyógyász és nem csak magán. Helyettesítés van.

Nem csak egy pizzázó van a világban.

Ez az olyan beletörődsz, sőt, elvárod a sorstól hogy neked rossz legyen. Ha nincs nyitva egy pizzázó akkor átmegyek a másikba. A munkahely váltás persze nehéz, de nem lehetetlen. De ezt is lehetetlennek próbálod beállítani és most vagy tudat alatt sajnáltatni akarod magad vagy éppen erre vágysz.

Változtatni lehet, de amíg ebbe a negatív életben akarsz élni addig ebben is fogsz élni.

jún. 11. 14:10
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
De ha nem akarod a szüleiddel fenntartani a kapcsolatot, akkor miért soroltad fel a rossz dolgok között? Végre megszabadultál tőlük, a magad ura vagy. Ez tök jó, nem?
jún. 11. 14:11
 13/31 anonim ***** válasza:
34%
3 jot nem tudsz irni??? Csak helyette 10 ujabb rosszat? Nagyon durvan negativ a gondolkodasod. Nyilvan a gyerekkorbol fakad, onnan kezdve kene szepen helyretenni egy terapia soran.
jún. 11. 14:12
 14/31 anonim ***** válasza:
16%

Soroljam én?

Pszichopata apa, traumatizalt anya

Sosem volt kapcsolatom, nem is lesz

Undorodom az intimitástól

Munkában rengeteg veszekedés, átverés, pénzzel lehuzas

A pénztárcám akkor loptak el amikor a legtöbb volt benne

A családban mindenki beteg depressziós, duhrohamok.

A végső csapás a covid volt, arra nincsenek már szavak hogy mit tett velem

Szorongás, depresszió, pánikroham

Dolgozni régóta nem tudok

Saját lakásom sosem lesz, hajléktalanság fenyeget

Én max 35 évesen véget vetek ennek

jún. 11. 14:14
 15/31 anonim ***** válasza:
20%
Ezek a pizzazos meg nogyogyaszos dolgok pl tipikusan olyanok, amit egy kicsit stabilabb szemelyiseg fel se vesz. De irtal sokkal durvabbakat is, a gyerekkori veresek - ezeket kell valahogy feldolgozni mielobb
jún. 11. 14:15
 16/31 A kérdező kommentje:

Az aprosagokat azért írtam mert napi szinten is jut belőle, vagy3.nemondja már senki h a sok kicsi nem megy sokra.

Nem nemtudok munkahelyet váltani nincs céges járat és nincs kocsim.

A szülei tol megszabadulhatnek h új lakásomban majd bekolttozok de ne, nem fogok tudni mert épülnek lefelé mi t írtam.

jún. 11. 14:18
 17/31 anonim ***** válasza:
39%

Én is dagadt vagyok és bőrproblémáim is vannak, de nem kell elásnod magad ettől. :D Ezek nem olyan dolgok, amiken nem lehet változtatni. Ha a boldogságot a havi 80-120 ezres kiadást jelentő kocsitól vársz, akkor abszolút el vagy tévedve.

Megértem, hogy szar mert tényleg az. De szembesülnöd kell vele, hogy a te életed, igenis van rá hatásod és csakis neked van rá hatásod. Állj a sarkadra, senki más nem tudja és nem is fogja helyetted megtenni.

A problémáid minimum 40%át meg tudod oldani. Sok meg simán a mindennapi élettel járó kis apró szarság. Amiben mindenki részesül.

jún. 11. 14:18
 18/31 anonim ***** válasza:
25%
Egyetlen egy nem negativ mondatot sem tudsz leirni?
jún. 11. 14:23
 19/31 anonim ***** válasza:
7%

Jól van szivem

Akkor adj rá magyarázatot

jún. 11. 15:17
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
Lepontoztok ? Azt irta konkretan, hogy vessen neki veget....tehat nyirja ki magat. Es engem pontoztok le ?
jún. 11. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!