Extrém Filmbe illő szánalmas elátkozott élettel mit kezdjek?
Sorozatosan heti szinten kapom a csapast az elettol, elején még leszarom de mára már nagyon padlón vagyok sokszor megakarok halni. Ez megy 3 eve
Nem hiszitek el sorolom a példákat
2 éven belül 3 x szívtam meg lakás vásárlással.
1 ső barátom megcsalt
A férfi akit szeretek élmény többé nem látom
Aztán 2 ik barátom elhagyott
Szivatnak a munkahelyemen mondvacsinált hülye indokokkal szinten 2 éve
Fizetésem csökkent pont mikor kéne a penz
Legjobb barátom kihasznalt pofatlan módon alám vágott már nem beszelunk
Kialakult 1 bőrproblemam
Szüleim leépultek
Van nagyon sok apróság is ami már vicc. Pl frissen mosott hajjal kilépés az utcára aztlefos a galamb, megyek melóba kocsi felcsap vízzel, munkahelyen megjon a bajom átázok
Ezek mind rajtam kívülálló okok ügyészek röhög rajtam az élet
#20:
A kérdező pontozgat le mindenkit, ha nem tűnt volna fel, mert szarik a pozitív válaszokra, csak leírja 3x egymás után, hogy neki milyen balszerencsés élete van. -.-
"2 éven belül 3 x szívtam meg lakás vásárlással."
A leírtak közül ez az egy ami az emberi butaság miatt következik be. A többiről saját magad tehetsz, mert csak várod, hogy magától megoldódjon.
"Van nagyon sok apróság is ami már vicc. Pl frissen mosott hajjal kilépés az utcára aztlefos a galamb, megyek melóba kocsi felcsap vízzel, munkahelyen megjon a bajom átázok"
Atyaisten, de nagy problémák! Több millió embernél is ezek előfordulnak, ők is akkor elátkozottak?? :P
Neked nagyon egy nyűgös természeted lehet, aki mindig elégedetlen mindennel.
Szedd össze magad kérdező.
Hány éves vagy?
Gondolod írj privátba és beszélgethetünk ha segít...
26 én is beszélgettem már itt privátban, az nem fogja megoldani azt hogy nincs pénzem kikezeltetni a súlyos depressziót és hogy ilyen állapotban mekis munkára sem vagyok alkalmas, pedig az volt mindig is a törekvésem hogy csak ne úgy végezzem hogy ilyen szar munkám legyen, mert pont attól lennék a legdepressziósabb…
Meg azon sem segít semmit hogy szürreális filmbeillő Szerencsétlenségek történnek velem, pont mint a kérdezővel
26 vagyok.
27 nekem is van elég bajom, sajnáltatom magam avval nem megyek sokra, én rendbe rakom az életem és jól haladok. Segítettem már másnak is.
De nem kötelező rám írni 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!