Lehetséges, hogy elátkozott ez a boszorkány?
Délben felszalltam a tömött buszra, nem volt ulohelyem. Leszállt egy ferfi, ezert leültem a helyére, az egyetlen "bűnöm", hogy nem lattam, hogy pont abban a pillanatban szállt fel ket oreg néni, ezert az egyikuk rogton nekem esett, hogy "nagyon sietos volt leülni?" meg utana meg mondta a magáét (megjegyzem, sok ferfi is ült, nem ertem, miert nem oket állította fel+rogton kapott is helyet, na mindegy), szoval lesz rtam, hogy idős, visszaszoltam neki, elkezdtünk veszekedni. Persze meg neki allt feljebb, es tovabb szidott... Amikor leszalltunk, mondtam neki, hogyha meg egyszer latom, nem fog erdekelni, milyen oreg. Felemelte a nagy nehez botját (de persze o nagyon beteg...), es megfenyegetett, hogy "menjél mar, mert odab szok". Erre visszaszoltam neki, hogy "majd pont egy vén r banctol fogok megijedni." kb egy ora mulva telibe kapott egy jégesővel fűszerezett hatalmas zápor 😂😂😂
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!