Lehetséges, hogy elátkozott ez a boszorkány?
Délben felszalltam a tömött buszra, nem volt ulohelyem. Leszállt egy ferfi, ezert leültem a helyére, az egyetlen "bűnöm", hogy nem lattam, hogy pont abban a pillanatban szállt fel ket oreg néni, ezert az egyikuk rogton nekem esett, hogy "nagyon sietos volt leülni?" meg utana meg mondta a magáét (megjegyzem, sok ferfi is ült, nem ertem, miert nem oket állította fel+rogton kapott is helyet, na mindegy), szoval lesz rtam, hogy idős, visszaszoltam neki, elkezdtünk veszekedni. Persze meg neki allt feljebb, es tovabb szidott... Amikor leszalltunk, mondtam neki, hogyha meg egyszer latom, nem fog erdekelni, milyen oreg. Felemelte a nagy nehez botját (de persze o nagyon beteg...), es megfenyegetett, hogy "menjél mar, mert odab szok". Erre visszaszoltam neki, hogy "majd pont egy vén r banctol fogok megijedni." kb egy ora mulva telibe kapott egy jégesővel fűszerezett hatalmas zápor 😂😂😂
19/L
A nyuggerek többsége begyepesedett, agyilag lesült személyiség. Sok idős nő pedig egy kanál vízben megtudná folytani a fiatal lányok többségét, mert irigyek, hogy előttük még ott van az élet és általában szépen is néznek ki.
Viszont a te viselkedésed is hagy némi csiszolást maga után, úgy gondolom. Ha meg is véded magad, azt szerintem egy finomabb hangnemben kellene, mert ezzel csak magadat minősíted és nem vagy jobb a másiknál.
Engem egyik nap a buszról majdnem lelökött egy vén ri anc a sok kilós táskákkal a kezemben... Az egyetlen bűnöm az volt, hogy nem vánszorogtam előre az ajtóhoz, hanem a többi idős ember után a sor végén fel akartam szállni a 2. ajtón. Annak meg "pont" akkor jutott eszébe leszállni, de a kortársait mosolyogva felengedte ám!
Engem (az utolsót) simán visszalökött, a vak is láthatta, hogy direkt rám utazott.... Ráadásul olyan erő volt benne... A páromban nincs annyi komolyan, pedig életerős, nagybetűs FÉRFI.... Még hogy szegény beteg, gyenge nénikék! A francokat!
Eddig komolyan tiszteltem az idős embereket. Udvarias voltam, helyem átadtam, segítettem a táskáikkal, előreengedtem... Na hát ilyen többet nem lesz. Az ember csak segít, segít, jót tesz... És nem. Nem jön vissza, ez hülyeség. És az a jobb, ha "csak" nem kapod vissza a sok jót, amit teszel. A rosszabb meg az, amikor még jó nagy pofont is kapsz az élettől a jócselekedeteidért!
A zápor meg véletlen :D Ezeknek a banyáknak csak a szájuk jár, meg - ha van - a botjuk.
Igen, mind nagyon fáradtak és betegek. Főleg amikor a csúcsforgalomban utaznak a BKK járművein (ingyen) az akciós farhátért. Aztán a piacon és a
teszkóban felélénkülnek és még nálam is gyorsabban futnak, fel is löknek az utolsó liter tejért. Legutóbb volt egy ilyen díszpéldány volt szíves végighúzni a lábamon a banyataligáját. Nekem mondjuk sosem szólnak vissza...
Félreértés ne essék, nekem is van nagymamám, semmi bajom az idősekkel. Azzal a réteggel van bajom, amit még a nagyim is úgy emleget 80 évesen, hogy "a vén szarok". :D
Ezeket hívják NYUGGEReknek. Nálunk egyszer egyik csávó lekevert egyet annak, aki nem adta át, miután leszálltak...
Amúgy melyik buszon volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!