Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek is van egy határ?

Szerintetek is van egy határ?

Figyelt kérdés

Lakótársam elkezdett pasizni. Múlt héten felhozott egy első randi után egy srácot. Én ennek nagyon nem örültem, mármint hogy egy számára vadidgent felhozott a lakásra úgy, hogy itt lakunk 4en lányokúl. Az a baj, az ajtókat nem lehet zárni a szobákban. Eddig nem volt erre példa, egyikőnktől sem, hogy idegent hoztunk volna fel, csak olyan ismerősöket, akiket régóta ismerünk.

Az a bajom, hogy tényleg soha nem lehet tudni, hogy ki az illető. Ha pont akkor hozza fel mikor nem vagyunk itthon, akár be is járhat a szobába, nem tudunk semmit sem tenni.

A másik meg, én undorodom akárki után a fürdőt használni. Mindig lefertőtlenítem, de ha egy idegen használja azt is, engem rohadtul zavar.

okt. 19. 11:32
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Őszintén, lesz@rom a jogokat. Nem fogok a barátommal élni, amíg nincs itt az ideje. Ha neki nem tetszik, menjen ő a csóróhoz, és intézze el ő a dolgait ott. Én nem fogom eltűrni, hogy egy idegen mászkáljon a lakásban, akit még ő sem ismer. Ez ilyen. Mi van ha mondjuk a csávót pár nap múlva elhagyja, és hozza a következőt? Szerintem eléggé reális gondolatmenet ez így, az eddigiekből kiindulva. Sőt, ennyi erővel nyisson bordélyt is, ugyanis ennyi erővel ahoz is joga van nem? Engem nem érdekelne, ha egyedül lakna, intézze magának, azt teljes mértékben leszarom. De így, hogy többen is lakunk, nem elfogadható. Én se hozok fel olyan embert, akit nem ismernék jól ki. Sőt, nekem eddig csak a barátnőm plusz a párom járt. Párom is tiszteletben tartotta, hogy nem egyedül élek, így hetente max 1× járt fel ide, akkor is keveset ült, mivel normális ember létére felmérte a helyzetet. De ez, ha nem szóltam volna közbe, majdnem minden nap itt lett volna. Azért vannak határok, ha az ember együtt él.

Ahogy mondtam, ha több ideje randiznak, azt mondom, üsse kő. Nem zavar, ha normális kereteken belül feljön ide, hetente max 2×.

okt. 23. 12:19
 32/39 anonim ***** válasza:
Szerintem itt veled van a baj.
okt. 23. 12:54
 33/39 A kérdező kommentje:
Biztos. Csak kár, hogy akkor mindenki mással is baj van, mert mindenki így lássa, ahogy én.😆
okt. 23. 13:26
 34/39 anonim ***** válasza:

33

Még sem teszel ellene semmit a panaszkodáson kívül.

okt. 23. 17:48
 35/39 anonim ***** válasza:

"Lássa"? Honnan gyütté?

Ha te felviszel embereket, akkor a többieknek is szabad. Vagy ne vigyen senki, vagy lehessen mindenkinek. Nagyon egyszerű.

okt. 23. 18:21
 36/39 A kérdező kommentje:

34, tettem ellene. Megoldottam, nem hozza fel.

35,Faluró! :D Nem azt mondom még mindig, látom az értelmezésetekkel baj van. Azt mondom, hogy egy olyan pasit ne hozzon fel heti többször a retkes közös lakásunkra, akit 1 hete ismert meg. Kitudja kicsoda, és ez tök vakon ment nála. Szerintem csak f@szhiány miatt hozta fel.

okt. 23. 20:45
 37/39 anonim ***** válasza:

36

"Megoldottam, nem hozza fel."

Na és hogyan? Befalaztad az ajtót vagy leugattad a csajszit? :P

okt. 23. 21:45
 38/39 anonim ***** válasza:

Mekkora egy proli picsa vagy te :D

Hányinger.

okt. 24. 07:22
 39/39 A kérdező kommentje:

#37, rászóltunk, hogy ha ezt akarja el lehet költözni. A többiekkel ezen a véleményen vagyunk. :D

#38, koszikeee. Ez van, mindenkinek vannak bogarai. Nekem az, hogy nem fér bele a kuvaság a közelemben.

okt. 24. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!