Milyen hely Budapest 20. kerülete, Pesterzsébet (Határ út, Török Flóris út) hogy fogjuk magunkat érezni?
Figyelt kérdés
Egy jobb kerületből (2. kerület) költözünk ide párommal, főleg a kertes ház tetszett meg, saját ház, örökségből, hitelből, spórolt pénzből meg tudtuk venni. Párom sokszor éjfélig dolgozik így sajnos sokszor olyan későn fog hazajönni.2024. jún. 18. 13:52
1/11 anonim válasza:
Ez vagy a hetedik kérdésed erről. Frankón nem értem, mire vársz.
2/11 anonim válasza:
Mondjuk masabb vilag, mint ahonnan jottel. De semmi baj nincs vele. ;-)
4/11 anonim válasza:
Sok busz, sok villamos, sok zaj, sok kultúrálatlan ember. Viszont szép lakótelep, sok vásárlási lehetőség, és viszonylag jó közlekedés.
6/11 A kérdező kommentje:
4. amit vettünk ott nyugis csendes kertvàros van
2024. jún. 18. 15:52
7/11 anonim válasza:
Lesz sok c-type,ami ugye 2 kerbe nincs(márha laktál ott valoban)
8/11 A kérdező kommentje:
7. 13. ban is laktam, ott sajnos sok volt
2024. jún. 18. 16:35
9/11 anonim válasza:
Én csak a proli 11. kerületi lakótelepről ha átmegyek például kispestre, már olyan érzésem van, mintha konkrétan egy külön országban lennék.
Oké, hogy szép a ház - lakás - akármi amit veszel, de neked ott kell élned, ott utazol, vásárolsz, jár majd a gyereked iskolába, te háziorvoshoz...
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!