Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Topánka utcai lakótelep (XX....

Topánka utcai lakótelep (XX. ker, Pesterzsébet) milyen hely?

Figyelt kérdés
Közbiztonság, közlekedés, stb?

2024. febr. 7. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
2024. febr. 7. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Okádék, undorító a pesterzsébet sztem. Az egész.
2024. febr. 7. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egész Erzsébet egy nagy lepratelep.
2024. febr. 8. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ugyanez a véleményem Csepelről. Egy évig dolgoztam ott, de gyűlöltem.
2024. febr. 9. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
9%
Minden pesti panel egy lepratelep
2024. febr. 10. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
#5 Gondolom, ezek szerint te már mindegyikben laktál, hogy ennyire ismered. Bármilyen hihetetlen, nem mindegyik az. Írom ezt úgy, hogy panelban nőttem fel és bár kertesbe vágyódtam, a panel sem volt lepratelep.
2024. febr. 10. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden viszonyítás kérdése. Nyilván, ha egy jobb budai kerületből költözöl oda, akkor kultúrsokkot fogsz kapni, mert érezhetően magas a munkásréteg és cigányok aránya, de ha nem keresed a bajt, akkor nem lesznek veszélyesebbek rád, mint mondjuk Kelenföldön (ami árban a duplája). A legtöbb baj inkább az alkeszokkal és a csövesekkel van, akik egész nap fetrengnek mindenfelé. Ettől függetlenül tök normális emberek is laknak ott és sok fiatal család is költözik, mert nem talál máshol megfizethető lakast.
2024. febr. 11. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Este azért ne menj ki egyedül csak bandában, mert hamar leszólítanak a hányóravan báttya típusúak, meg bírd az állandó részeg üvöltést , a maxhangerőn napisláger hallgatást és a papírfalakon átszűrődő prolivircsaftot. Jó szórakozást hozzá.
2024. febr. 11. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!