Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek is van egy határ?

Szerintetek is van egy határ?

Figyelt kérdés

Lakótársam elkezdett pasizni. Múlt héten felhozott egy első randi után egy srácot. Én ennek nagyon nem örültem, mármint hogy egy számára vadidgent felhozott a lakásra úgy, hogy itt lakunk 4en lányokúl. Az a baj, az ajtókat nem lehet zárni a szobákban. Eddig nem volt erre példa, egyikőnktől sem, hogy idegent hoztunk volna fel, csak olyan ismerősöket, akiket régóta ismerünk.

Az a bajom, hogy tényleg soha nem lehet tudni, hogy ki az illető. Ha pont akkor hozza fel mikor nem vagyunk itthon, akár be is járhat a szobába, nem tudunk semmit sem tenni.

A másik meg, én undorodom akárki után a fürdőt használni. Mindig lefertőtlenítem, de ha egy idegen használja azt is, engem rohadtul zavar.

okt. 19. 11:32
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
45%
alberlet
okt. 19. 11:39
 2/39 anonim ***** válasza:
84%
Ezt a lakótársadnak mond el.
okt. 19. 11:49
 3/39 A kérdező kommentje:
Én elmondtam. Csak ő úgy van vele, hogy ha én is felhívhatom a páromat( akivel 2 éve együtt vagyok, de ismerem őt már 10 éve legalább, csak most kicsit távkapcsolatban élünk munka+ egyetem miatt) akkor ő is az övéit. Nem lenne bajom, ha egyszer megismerné és nem fejjel ugrana bele minden kapcsolatba, mindenféle idegennel akiket nem tudja hogy milyen emberek.
okt. 19. 11:53
 4/39 anonim ***** válasza:
94%
Fontos cuccokat ne hagyj kint szabadon és vegyél egy zárható kis szekrényt vagy széfet
okt. 19. 12:01
 5/39 anonim ***** válasza:
67%
Több is.
okt. 19. 12:02
 6/39 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg szerelj be egy zárat. Nem kell ahhoz egy zseninek lenni.
okt. 19. 12:03
 7/39 A kérdező kommentje:
6os tudom, hogy nem kell zseninek lenni ahoz. Gondoltam erre már az elején. Csak az a baj, olyan régiék az ajtók, hogy egy rendes zárat nem tudnék felszerelni, mert nincs akkora hely a fában, kifaragni meg nem szeretnék belőle. Zárnak nincs helye sajna
okt. 19. 12:06
 8/39 anonim ***** válasza:
88%

Akkor tegyél fel egy lakatolható tolózárat. Meg lehet oldani csak akarni kell.

[link]

okt. 19. 12:13
 9/39 anonim ***** válasza:
38%
Tessék venni MÁR egy zárat!!
okt. 19. 12:19
 10/39 anonim ***** válasza:
86%
Kezdetnek jó ötlet, hogy nem hagysz elől értéket, számodra fontos, egyéb dolgot. Ha pedig a zár nem játék, vegyél egy széfet, és oda tedd be a legfontosabb dolgaid.
okt. 19. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!