Szerintetek is van egy határ?
Figyelt kérdés
Lakótársam elkezdett pasizni. Múlt héten felhozott egy első randi után egy srácot. Én ennek nagyon nem örültem, mármint hogy egy számára vadidgent felhozott a lakásra úgy, hogy itt lakunk 4en lányokúl. Az a baj, az ajtókat nem lehet zárni a szobákban. Eddig nem volt erre példa, egyikőnktől sem, hogy idegent hoztunk volna fel, csak olyan ismerősöket, akiket régóta ismerünk.
Az a bajom, hogy tényleg soha nem lehet tudni, hogy ki az illető. Ha pont akkor hozza fel mikor nem vagyunk itthon, akár be is járhat a szobába, nem tudunk semmit sem tenni.
A másik meg, én undorodom akárki után a fürdőt használni. Mindig lefertőtlenítem, de ha egy idegen használja azt is, engem rohadtul zavar.
okt. 19. 11:32
3/39 A kérdező kommentje:
Én elmondtam. Csak ő úgy van vele, hogy ha én is felhívhatom a páromat( akivel 2 éve együtt vagyok, de ismerem őt már 10 éve legalább, csak most kicsit távkapcsolatban élünk munka+ egyetem miatt) akkor ő is az övéit. Nem lenne bajom, ha egyszer megismerné és nem fejjel ugrana bele minden kapcsolatba, mindenféle idegennel akiket nem tudja hogy milyen emberek.
okt. 19. 11:53
4/39 anonim válasza:
Fontos cuccokat ne hagyj kint szabadon és vegyél egy zárható kis szekrényt vagy széfet
6/39 anonim válasza:
Esetleg szerelj be egy zárat. Nem kell ahhoz egy zseninek lenni.
7/39 A kérdező kommentje:
6os tudom, hogy nem kell zseninek lenni ahoz. Gondoltam erre már az elején. Csak az a baj, olyan régiék az ajtók, hogy egy rendes zárat nem tudnék felszerelni, mert nincs akkora hely a fában, kifaragni meg nem szeretnék belőle. Zárnak nincs helye sajna
okt. 19. 12:06
8/39 anonim válasza:
10/39 anonim válasza:
Kezdetnek jó ötlet, hogy nem hagysz elől értéket, számodra fontos, egyéb dolgot. Ha pedig a zár nem játék, vegyél egy széfet, és oda tedd be a legfontosabb dolgaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!