Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek is van egy határ?

Szerintetek is van egy határ?

Figyelt kérdés

Lakótársam elkezdett pasizni. Múlt héten felhozott egy első randi után egy srácot. Én ennek nagyon nem örültem, mármint hogy egy számára vadidgent felhozott a lakásra úgy, hogy itt lakunk 4en lányokúl. Az a baj, az ajtókat nem lehet zárni a szobákban. Eddig nem volt erre példa, egyikőnktől sem, hogy idegent hoztunk volna fel, csak olyan ismerősöket, akiket régóta ismerünk.

Az a bajom, hogy tényleg soha nem lehet tudni, hogy ki az illető. Ha pont akkor hozza fel mikor nem vagyunk itthon, akár be is járhat a szobába, nem tudunk semmit sem tenni.

A másik meg, én undorodom akárki után a fürdőt használni. Mindig lefertőtlenítem, de ha egy idegen használja azt is, engem rohadtul zavar.

okt. 19. 11:32
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Nem hagyok elől értéket, nem gondolom hogy honnan veszitek. Nem a kérdésnek megfeleloʻ válaszok vannak.

Én azt kérdeztem, hogy szerintetek is van egy határ, ha 4 ember együtt él, hogy nem viszünk fel fűt-fát a közös albérletbe?

okt. 19. 13:42
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

11

Igen, de ezzel még nem jutsz megoldásra, csak ha zárat szereltetsz fel, vagy elköltözöl.

okt. 19. 14:01
 13/39 Katona Dius ***** válasza:
79%

Elméletben, ha 4 ember egy helyen lakik, akkor ezt figyelembe kell venni, és megbeszélni, mi fér bele mindenkinek az együtt élésbe és mi nem. Elméletben.

Gyakorlatban a lakótársad ezt leszarja. Ezért nem kapsz a kérdésre választ, mert ha érdekelné, meg tudnád vele beszélni, de nem érdekli, kvázi le van szarva a véleményed az ő részéről. Ilyen esetben te tudsz idomulni, úgy, hogy elzárod az értékeiden, veszel egy lakatot vagy bármit, amit a korábbi hozzászólók írtak.

okt. 19. 14:10
 14/39 anonim ***** válasza:
Mivel négyen laktok ott,talán jobb lenne ha közösen beszélnétek meg ezt a dolgot. Mondjátok el neki,hogy csak olyan embert hozzon oda,akiben ő is maradéktalanul megbízik,mert sajnos sok rossz ember van. De azt is megkérdezheted tőle,hogy ha megkárosítana az épp aktuális pasija valamelyikőtöket,ő vállalná a felelősséget? Azért írtam aktuális pasit,mert aki ilyen hamar,és könnyedén hazaviszi a választottját,lehet minddel ezt teszi majd. Szóval lehet két hét múlva már nem is lesznek együtt. És gondolom nem átjáróházat akartok.
okt. 19. 14:20
 15/39 anonim ***** válasza:
51%

13

Muszáj használni a "kvázi" szót, mert irritál. :D

Elég gyakran használod. :P

okt. 19. 14:35
 16/39 A kérdező kommentje:

Persze tudom, hogy a megoldás a zár. Köszönöm ezeket a válaszokat is, csak arra voltam inkább kíváncsi, hogy mi vagyunk-e túl érzékenyek erre. A lakásban az a baj pihenni akarunk, mivel tanulunk és én home officeban dolgozok is napi pár órát. Ezért a röhögcsélések és egyéb hangok eléggé zavaróak. Amúgy is tisztaságmániás és bacifóbiás vagyok, így az idegen emberek kiborítanak, ha azokat a dolgokat használja amiket én is.

Megbeszéltük az elején, hogy idegeneket nem akarunk a lakásba. Tartottuk is eddig ehez magunkat, hozzám is ritkán a barátom járt fel, rajtam kívül egy másik csajhoz is ugyan úgy a barátja. Egyikünk barátja se zavart akárkit itt. És rendesen bemutatkoztunk egymásnak. Ez a csávó annyira se volt képes, hogy bejött és köszönjön.

okt. 19. 14:38
 17/39 Katona Dius ***** válasza:
15-ös bocsi, valahogy mindig a számra/kezemre jön :D Majd igyekszem hanyagolni :D
okt. 19. 15:25
 18/39 anonim ***** válasza:

17

Azért ne vedd olyan komolyan, csak kicsit bolondoztam, bocsi. :D :)

15-ös voltam. :)

okt. 19. 15:36
 19/39 Katona Dius ***** válasza:
Vettem, nyugi :D Csak nem te vagy az első (és valószínű nem is az utolsó), aki szóva tette, hogy kissé túlzottan is szeretem ezt a szót :D
okt. 19. 16:32
 20/39 anonim ***** válasza:

19

Ok, akkor megnyugodtam. :D

okt. 19. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!