Szerintetek is van egy határ?
Lakótársam elkezdett pasizni. Múlt héten felhozott egy első randi után egy srácot. Én ennek nagyon nem örültem, mármint hogy egy számára vadidgent felhozott a lakásra úgy, hogy itt lakunk 4en lányokúl. Az a baj, az ajtókat nem lehet zárni a szobákban. Eddig nem volt erre példa, egyikőnktől sem, hogy idegent hoztunk volna fel, csak olyan ismerősöket, akiket régóta ismerünk.
Az a bajom, hogy tényleg soha nem lehet tudni, hogy ki az illető. Ha pont akkor hozza fel mikor nem vagyunk itthon, akár be is járhat a szobába, nem tudunk semmit sem tenni.
A másik meg, én undorodom akárki után a fürdőt használni. Mindig lefertőtlenítem, de ha egy idegen használja azt is, engem rohadtul zavar.
Nem hagyok elől értéket, nem gondolom hogy honnan veszitek. Nem a kérdésnek megfeleloʻ válaszok vannak.
Én azt kérdeztem, hogy szerintetek is van egy határ, ha 4 ember együtt él, hogy nem viszünk fel fűt-fát a közös albérletbe?
11
Igen, de ezzel még nem jutsz megoldásra, csak ha zárat szereltetsz fel, vagy elköltözöl.
Elméletben, ha 4 ember egy helyen lakik, akkor ezt figyelembe kell venni, és megbeszélni, mi fér bele mindenkinek az együtt élésbe és mi nem. Elméletben.
Gyakorlatban a lakótársad ezt leszarja. Ezért nem kapsz a kérdésre választ, mert ha érdekelné, meg tudnád vele beszélni, de nem érdekli, kvázi le van szarva a véleményed az ő részéről. Ilyen esetben te tudsz idomulni, úgy, hogy elzárod az értékeiden, veszel egy lakatot vagy bármit, amit a korábbi hozzászólók írtak.
13
Muszáj használni a "kvázi" szót, mert irritál. :D
Elég gyakran használod. :P
Persze tudom, hogy a megoldás a zár. Köszönöm ezeket a válaszokat is, csak arra voltam inkább kíváncsi, hogy mi vagyunk-e túl érzékenyek erre. A lakásban az a baj pihenni akarunk, mivel tanulunk és én home officeban dolgozok is napi pár órát. Ezért a röhögcsélések és egyéb hangok eléggé zavaróak. Amúgy is tisztaságmániás és bacifóbiás vagyok, így az idegen emberek kiborítanak, ha azokat a dolgokat használja amiket én is.
Megbeszéltük az elején, hogy idegeneket nem akarunk a lakásba. Tartottuk is eddig ehez magunkat, hozzám is ritkán a barátom járt fel, rajtam kívül egy másik csajhoz is ugyan úgy a barátja. Egyikünk barátja se zavart akárkit itt. És rendesen bemutatkoztunk egymásnak. Ez a csávó annyira se volt képes, hogy bejött és köszönjön.
17
Azért ne vedd olyan komolyan, csak kicsit bolondoztam, bocsi. :D :)
15-ös voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!