Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek is van egy határ?

Szerintetek is van egy határ?

Figyelt kérdés

Lakótársam elkezdett pasizni. Múlt héten felhozott egy első randi után egy srácot. Én ennek nagyon nem örültem, mármint hogy egy számára vadidgent felhozott a lakásra úgy, hogy itt lakunk 4en lányokúl. Az a baj, az ajtókat nem lehet zárni a szobákban. Eddig nem volt erre példa, egyikőnktől sem, hogy idegent hoztunk volna fel, csak olyan ismerősöket, akiket régóta ismerünk.

Az a bajom, hogy tényleg soha nem lehet tudni, hogy ki az illető. Ha pont akkor hozza fel mikor nem vagyunk itthon, akár be is járhat a szobába, nem tudunk semmit sem tenni.

A másik meg, én undorodom akárki után a fürdőt használni. Mindig lefertőtlenítem, de ha egy idegen használja azt is, engem rohadtul zavar.

okt. 19. 11:32
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Frissítés. A csávónak papírja van, hogy baj van a fejével és még is itt van nálunk egyre többet
okt. 21. 15:39
 22/39 anonim ***** válasza:
78%
Az osztott albérletben a tulajnak kell zárat felszerelnie. Ez nem lehetőség, hanem kötelesség ilyenkor. A felhozott pasik kérdése meg a lakók megbeszélésének tárgya. Az durva lenne, ha egyáltalán nem lehetne senkit felvinni mondjuk egy évig, mert valaki ezt nem akarja. De attól meg lehet beszélni mik a szabályok. pl takarítás, kaja, plusz költségek stb.
okt. 22. 05:20
 23/39 A kérdező kommentje:
Jaj, engem nem zavar ha hoznak fel valakit, akit ismernek jobban. Barátok, csoporttársak nem zavarnak. Párok se, ha több ideje randizgatnak már. Sőt, még olyankor örülök is, ha valakinek összejön egy normális kapcsolat. Ha egyéjszakásra vágyik akkor meg nyugodtan menjen el a pasikhoz, de ide ne hozza.
okt. 22. 07:32
 24/39 anonim ***** válasza:
Akkor ezt gondolom meg is tárgyaltátok.
okt. 22. 09:38
 25/39 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem fogja fel. Azt hiszi ez ugyan az mintha az én párom járna fel. Szerintem meg nem.
okt. 22. 09:53
 26/39 anonim ***** válasza:
45%

Ezek szerint akár egy üzletszerűen kválkodó is kibérelhet megosztva lakást?

Neki külön szobája van?

A tulajdonos tudja, hogy váltott partnerekkel való üzekedésre használja a lakását?!

okt. 22. 15:01
 27/39 anonim ***** válasza:
57%
Szólj a tulajnak, de annak következményei lesznek.
okt. 22. 17:19
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
Nézd, számára a te párod ugyanolyan idegen "fű-fa", mint neked az övé. Én is úgy lennék ebben a helyzetben, mint ő. Ha te hozhatod, én is hozom. Egyik kapcsolat sem úgy indul, hogy rögtön két éves lesz. Valahol el kell kezdeniük az ismerkedést. És valószínűleg ő is undorítónak tartja a te faszid után használni a mosdót.
okt. 22. 21:39
 29/39 A kérdező kommentje:
#28 valahol el kell kezdeni, oké. De ne egyből hozza fel az első találkozásukkor. Randizzanak, menjenek el moziba, menjenek el a parkba, vagy mittudom. Nem zavarna, ha felhozná úgy a pasit, hogy ismerte előtte, és beszélgetnének legalább 5 hónapja. Én úgy hoztam fel a párom, sok év kapcsolat után, hogy megbíztam benne 100%osan. Ő nem ismerte a pasit. Azt se tudta róla, hogy papírja van, hogy mentálisan beteg, és nem kiszámítható. Én mivel utána szaglásztam megtudtam.(szerencsére vannak barátaim és ismerőseim bőven) Szóval ja, ilyen szempontból rohadtul nem ugyan az a helyzet.
okt. 22. 22:20
 30/39 anonim ***** válasza:
Nos, ha egyenlő arányban fizettek, mindenki neve rajta van a bérleti szerződésen, akkor mindenkinek egyforma jogai vannak. Ha tetszik, ha nem. Vagy senki nem visz fel barátot, vagy mindenkinek szabad. Ez ilyen egyszerű. Ha nem jó neked, élj a baratoddal.
okt. 23. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!